Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális lányként mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális lányként mennyire találékony ötlet amennyiben üzletközpontban dolgozom?

Figyelt kérdés
Fiatal biszexuális lányként egy üzletközpontban dolgozva, azon belül is egy híres divat márka ruha részlegén. Rengeteg olyan eset van amikor a sietség, figyelmetlenség miatt be látni a fülkébe. Nagyon gaz amennyiben leselkedem? Nem is gondolná az ember mennyi szép férfi, nő van Magyarországon.

szept. 11. 14:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Neked osszekotodik a kellemes a hasznos-al
szept. 11. 14:31
 2/16 anonim ***** válasza:
79%

Engem nyugodtan megleshetsz. Írd le priviben, hol dolgozol.

F

szept. 11. 14:37
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Én pasiként hasonló helyzetben voltam. Imádtam nézelődni. :D
szept. 11. 14:44
 4/16 anonim ***** válasza:
75%
Van nálatok felvétel? 😂
szept. 11. 14:49
 5/16 anonim ***** válasza:
61%
Ehhez nem találékonyság kell, hanem pofátlanság. Szóval igen, szerintem nagyon gáz. Annak való a kukkolás, aki élőben nem kerül közel pucér emberhez.
szept. 11. 15:03
 6/16 anonim ***** válasza:
74%
Ha úgy csinálod hogy ne vegyenek észre akkor nem gáz. Amugy engem már szoptak le Decathlon próbafülkében...
szept. 11. 17:25
 7/16 anonim ***** válasza:
79%
Mint ott dolgozo ha segitséget ajánlasz a választáshoz, probához, a nöket teljes természetességgel megcsodálhatod, de a férfiak nagy részét is.
szept. 11. 20:06
 8/16 anonim ***** válasza:
70%
Jó ötlet? Segithetsz választani felpróbálni!
szept. 11. 20:17
 9/16 anonim ***** válasza:
84%

Engem izgatna hogy ha tudnam hogy megles valaki😁

34/N

szept. 12. 06:44
 10/16 anonim ***** válasza:
20%

Ki vagy rúgva

Udv

A Fonok

szept. 27. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!