Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy hatvanas férfi olyan jól nézzen ki, hogy még kívánatos?
Figyelt kérdés
szept. 9. 11:01
1/9 A kérdező kommentje:
Hogy azt érezze egy fiatal, vagy középkorú pasi amikor ránéz a "tatára", hogy jó lenne, ha ez az idős fickó lecummanthatna engem.
szept. 9. 11:11
3/9 A kérdező kommentje:
#2. Te ilyen férfi vagy?
F-Bp.
szept. 9. 12:27
5/9 Bekecs Béla válasza:
Helo itt vagyok,
Bekecs 64 eves vizvetekszerelo patika mérettel
6/9 anonim válasza:
Egy erős 60 as aki aktív azzal lennék :)
7/9 anonim válasza:
Ritka, de láttam már ilyet. Az a baj, hogy a magyar átlag már 30 körül elkezdi elhagyni magát (mind férfiak, mind nők), és általában 60 éves korukra eléggé lepukkantan néznek ki. Persze tisztelet a kívételnek.
8/9 anonim válasza:
A főnököm ilyen. A nyáron egyszer szarrá ázott az inge, míg bejött a kocsijából. Lekapta és egy hajszárítóval megszárította. A női munkatársak erősen megstírolták. Amúgy egy sármos, olaszos dzsigoló kinézete van. Sosem láttuk még a felsőtestét, de kimondottan szálkás izomzata, feszes bőre volt. 65 évesben még sosem láttam ilyet. A legtöbb ember vagy elhízott 50 után, vagy olyan lötyögős, puha, petyhüdt.
9/9 anonim válasza:
Jó kérdés.A farkam elég meg győző,hiába a kor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!