Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolkodott már valaki azon hogy csak almodozik arrol hogy milyen lehet meg érinteni más pasi farkát de még soha nem csinált ilyet?
Figyelt kérdés
szept. 4. 10:52
2/15 anonim válasza:
Hát én sokáig csak álmodoztam róla, aztán nem bírtam magammal és kipróbáltam.
Sajnos jobban tetszett mind azt gondoltam volna
3/15 anonim válasza:
Olyan rég volt olyanban részem, hogy már csak az emlékekben van meg 😅. De álmodozás terén megvan.
4/15 anonim válasza:
Igen! Mostanában egyre többször, hogy egy fiatal fiúval (18+) élek át közös kalandot mindkettőnk örömére.
5/15 anonim válasza:
Álmodoztam és megtettem 😁Isteni volt!
6/15 anonim válasza:
Sajnos eddig Nekem sem jött össze, de nagyon el tudnám képzelni egy hozzám hasonló 30-as sráccal, hogy alkalom adtán összejárunk közösen kiverni, orálozni!
7/15 anonim válasza:
En meg sosem csinaltam ilyet de ha belegondolok izgatna ha ra venne egy srac ilyenekre :)
8/15 anonim válasza:
Két hasonló kérdésre írt válaszolók közül csak mára ÖT törölte magát :)
Hát csak ábrándozzatok pasikák, az nem "veszélyes "..
9/15 anonim válasza:
Szívesen ki próbálnám hogy ki verjük egymásnak
10/15 anonim válasza:
Nagyon gyakran gondolom ilyenre, hogy pl kivernèm valakinek, de még sosem tettem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!