Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális vagyok ettől?
Nemrég felmentem anotalkra, és sok csávót dobott be akik mind elmondásuk szerint biszexek és érdeklődtek azután hogy mekkora nekem meg stb, ezeket mindig lezártam, de beszéltem egy sráccal akivel elég sokat beszéltem és mondta őt nem érdekli ez, hetero teljesen de mindig érdekelte milyen lehet egy férfival dugni akár.
És erre jutottam én is, szoktam rendszeresen nőkkel dugni, de nincs állandó kapcsolatom, leginkább alkalmi, a férfiak egyáltalán nem vonzanak, még mindig el se tudom képzelni hogy hogyan jöhet be egy ferfinek egy f*sz, de viszont egyszer ha lenne ra alkalmam kiprobalnam hogy milyen egy ferfit megdugni, nem egy cel az eletemben meg semmi de ha lenne ra lehetőség kiprobalnam, de az taszit hogy o dugjon engem vagy en szopjam le ot.
Minek számít ez ha 1x kiprobalnam mint "aktiv" ezt, úgy hogy egyáltalán nem vonz es nem all fel a ferfiakra?
1es
Nem all fel egy random izmos faszira meg ilyenek max egy aktusban tehat érted
En egyszer annyira kanos voltam mar hogy en is ano talkon beszelgettem egy fiuval es ott felizgattuk egymast.
Pedig a lanyokat szeretem en is es csak velük tudnek kapcsolatot elkepzelni. De en is hasonloan vagyok mint te kerdezö.
Ha van kedved irj 😊
Majd utana megbanod hogy seggbedugtal egy csavot es homo lettél
Mert amig igy gondolatba izgat addig nincs baj
Majd ha valosagga valik a dolog
"hetero teljesen de mindig érdekelte milyen lehet egy férfival dugni akár"
🙈🙈🙈🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!