Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eöske janeszka21 kérdése:
Az oral szex közben zavar titeket a mandulátok, vagy zavarba a piercing ?
Figyelt kérdés
szept. 2. 18:58
11/126 A kérdező kommentje:
#10. 32 éves vagyok ,és van 1 Albert herceg gyűrű
szept. 4. 13:23
12/126 anonim válasza:
Ez a biszex téma most azt jelenti, hogy csávók válaszolnak vagy lányok is, nem tudom kire privizzek rá. Fenébe.
13/126 A kérdező kommentje:
Az válaszol aki csak szeretne
szept. 4. 14:05
14/126 anonim válasza:
12,# Teljes demokrácia uralkodik 😂
15/126 anonim válasza:
Jó lehet érezni a farkad biztos.
Megnézném privátban;)
16/126 anonim válasza:
Ha lehet képet kérni, én is kérek.
Sohasem láttam hercegi gyűrűt
Ne hagyd, hogy tanulatlan maradjak
N
17/126 A kérdező kommentje:
Akkor kíváncsi csak in-stán tudom küldeni eoske4, így találsz
szept. 4. 17:14
18/126 anonim válasza:
Éreztem, hogy nem élek helyesen, nem jó az életmódom , nincs instám, se tiktokom, se semmi efféle.
Így már sohasem láthatom a hercegi gyűrűt.
19/126 A kérdező kommentje:
Ak csi 1 nem nehéz
szept. 4. 18:25
20/126 anonim válasza:
Hogy mi mindenen kell keresztül menni, hogy az ember lánya láthasson egy ilyet 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!