Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok ti is csak 1 alkalomra kerestek srácokat?
Figyelt kérdés
Én sose akarom, hogy megtudja a nevem, stb így 1 tali és kész. Amúgy is ritkán van kedvem és akkor se mindig jön össze.aug. 29. 18:00
2/22 anonim válasza:
Èn is így vagyok. Nevem mindig más,semleges hely,panzió stb. Csak szopás/dugás semmiből jön,semmibe tűnik el.
7/22 anonim válasza:
Kerestem kapcsolatot, nem ment. Kerestem állandó extrás havert,nem ment.
Így már nem érdekel az egész :)
Egyébként a 2-es válaszoló csinálja jól.
8/22 anonim válasza:
Eleinte igen igy voltam de aztan rajottem, hogy inkabb egy stabil megbizhato extras havert keresnek, lehetoleg olyat akinek csaja is van. Hogy miert? Azert mert szamomra fontos a megbizhatosag es az, hogy egeszseges legyen. Aki random emberekkel anonim modon csinalja az sanszosabb, hogy valami baja van mint egy olyan aki stabil es tesztelve is van. Amikor alkalmizom mindig alap a gumi pl oralnal is ami valljuk be nem ad olyan elmenyt mint anelkul csinalni.
9/22 anonim válasza:
8-as vagyok. Kerdezo gondolom meg az elejen jarsz ennek a fius dolognak. :-)
Amit fent irtam annyit teszek hozza, hogy en is ugy szeretem ha mindenki a sajat eletevel van, nem kell egymaseba belefolyni. Volt aki megprobalta, nagyon gyorsan vegeztem vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!