Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért osztotta meg velem?
Figyelt kérdés
Volt egy lakótárshoz szerencsém, aki egyszer random kinyögte a semmiből, hogy ő ki akarná próbálni már nővel (én is az vagyok), és hogy bejönnek neki a nők (is), de ilyet miért oszt meg mással valaki csak úgy hirtelen a semmiből.. ezzel volt valami szándéka felém? elfogadom mindenki hovatartozását, nemtől függetlenül, szóval ha kéretlenül nem zaklat valaki, nem érdekel vagy zavar, hogy ki micsoda, (amúgy pár nő tett már ajánlatot szexuális dolgokra, de nem vonzott a dolog igazán, úgyhogy tudom valamennyire, hogy kell kioffolni őket is) :(. Néha voltak elszólásai is felém, meg érdekes pillanatai, hogy most pont nincs rajta alsónemű, kétszer is, meg egyéb érdekességek, persze teljesen egyenesen nem merte ezt bevállalni felém, csak kisebb tettekkel, ami nem volt full egyértelmű, viszont kisebb flörtölésnek simán elment tőle. én semlegesen, kissé elutasítóan reagáltam rá, nekem nem volt ilyen szándékom felé. nem érzem nyitottnak magam a nők felé szexuálisan perpill, de így utólag kiváncsi vagyok erre, hogy ezzel mi is lehetett a szándéka. Szóval megkérdezem, hátha valaki, aki biszex vagy meleg, ő valszeg jobban átlátja ezt a dolgot és tud választ adni erre, mivel az ilyen férfi és nő között azért hamar lejön, de ez már ismeretlen ill magasabb szint volt számomra. :Daug. 25. 23:45
2/2 anonim válasza:
Nekem munkatarsam mondott hasonlot (fiuk vagyunk), de persze visszautasitottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!