Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, kiakadnátok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kiakadnátok, ha a pasiról, aki képben lenne nálatok, kiderülne, hogy kipróbálta már, hogy milyen, mikor megdugja őt egy szexgép?

Figyelt kérdés

aug. 25. 00:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%

Most te kettő különböző dolgot próbálsz össze mosni, a kettő nem ugyanaz.

Beszarás

nov. 30. 09:25
 12/15 anonim ***** válasza:
63%
Ugyanaz mert a ferfi mindenket helyen biszex
nov. 30. 12:17
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem ugyanaz, mert például nekem a partnerem is néha ad nekem prosztata masszázst, van nekünk strapon is és néha megdug vele. De csak vele érdekel és élvezem mint nő, nem, nem tagadom le hogy bisex vagyok mert nem vagyok az. Nem érdekel más férfi farka, sem a számban sem pedig análisan. Nem vonz és nem érdekel más férfi érintése, és sem akarok más férfi farkával játszani. Férfi és nő közötti perverz játék ez és pont.

Az ha valaki a párja mellett más férfiakkal van együtt, tehát vonzódik a saját neméhez igen az biszexualitás.

nov. 30. 14:57
 14/15 anonim ***** válasza:
34%

Akit seggbedugnak az minimum biszex, vagy meleg.

Akkor is, ha egy gép dugja seggbe, vagy ha egy nő.

dec. 1. 18:29
 15/15 anonim ***** válasza:
52%
Majd megszokja hogy nő dugja seggbe aztan igazi farkat akar
dec. 1. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!