Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, nők, köztetek akad olyan, aki nagyon is szereti a pasikat, csak valahilogy a pénisz nem igazán vonzza?
Figyelt kérdés
aug. 20. 10:08
1/5 anonim válasza:
Nem. Engem a pénisz is vonz, de nem akármilyen jöttmentté. Míg nők esetében egy idegen női test is izgató, addig férfiak esetében csak az tud felizgatni akit szeretek. Ha most így egy random hapsi küld képet a péniszéről, az számomra gyomorforgató és gáz. De ha van egy férfi akit szeretek, akkor a farkát is imádom és a látványa is felizgat.
2/5 anonim válasza:
Pl engem nem vonz. Az valahogy nem szexi. Egy kisportolt test vonzó, szeretek velük lenni, csókolózni, ölelkezni, de az a testrészük nem érdekel annyira. Miért kérdezed amúgy?
3/5 A kérdező kommentje:
Privátba leírtam, ezt nyíltan nem szerettem volna.
aug. 20. 12:36
4/5 anonim válasza:
Engem a teste jobban felizgat egy ferfinak, mint a penisze. A biszex pasik vannak raallva a farokra (leginkabb arra) 😀
5/5 anonim válasza:
Én az arcot, a testet nézem, a hangját a jellemét, az izgat fel. Egyáltalán nem vonz a farka, de nem is taszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!