Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez beteges? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez beteges? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú.)

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben vannak mazochista vágyaim. Pl az hogy egy másik fiú vágjon pofon vagy üsse meg az orromat úgy hogy vérezzen, és mivel ezt nem élhetem ki ezért elkeztem harapdálni a kezeimet mert szerintem így sokkal jobban néz ki. És a vérnek a látványát is szeretem ezért sokszor elképzelem azt hogy milyen jó lenne ha szétkenhetném a vért a kezemen és ilyenkor boldogság tölt el. Ezek a vágyak és gondolatok még mondhatóak normálisnak?

aug. 8. 23:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ezek a vágyak nem mondhatóak normálisnak. És ez egy teljes, informatív válasz.
aug. 9. 00:00
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Az.
aug. 9. 00:09
 3/7 anonim ***** válasza:
37%
minek cimkézgetni dolgokat. a nyárspolgároknak akarsz megfelelni vagy mi? ameddig nem ártasz vele másoknak (és magadnak se súlyosan) addig kereshetsz rá magadnak partnert, biztos másokban is megfogalmazódtak már ilyesmik.
aug. 9. 00:22
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Ez k**va beteg b+ 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
aug. 9. 06:19
 5/7 anonim ***** válasza:
40%
Semmi gond nincs vele, nézz utána az öncsonkításnak, szubkultúra.
aug. 9. 08:00
 6/7 Dinnye2 ***** válasza:
100%
Figyi, szerintem ne parázz, de menj el egy pszichológushoz. Am miért szexualitás témában tetted fel a kérdést?
aug. 17. 00:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Egy ideig gondoltkodtam rajta hogy melyik kategóriába tegyem de aztán a szexualitásba tettem mert ezek mazochista vágyak.
aug. 17. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!