Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kétgyermekes anyaként van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétgyermekes anyaként van esély még arra , hogy lánnyal legyen kapcsolatom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

30/L vagyok, szigorú vallásos környezetben nevelkedtem, nagyon korán, pasival jöttem össze, sok időbe telt amíg beláttam magamnak, hogy vonzanak a lányok (pedig már oviban is volt "lány szerelmem" ) .

A házasságom tönkrement, van 2 gyermekem, és most nagyon foglalkoztat, hogy vajon kétgyerekes anyaként van-e esély arra, hogy egy lány legyen a párom.

Van más is aki esetleg később ébredt csak rá hogy vonzzák a lányok? Van aki ebből a helyzetből indult ki és lett kapcsolata lánnyal?

aug. 8. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy még öreg hozzá abszolút! És a korosztályodban sok fiatal nő biszex vagy leszbikus.

Szerintem könnyen találsz, ha keresel!

aug. 8. 15:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán.
aug. 8. 15:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet!
aug. 8. 15:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is lehet.
aug. 8. 18:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy olyan szigorú neveltetést kaptál és örülj, hogy ilyen fiatalon kezdesz felszabadulni. Van aki 50 felett látja be ezt maga előtt és szerintem még akkor sem késő. Szóval minden esélyed megvan arra, hogy találj valakit. Lazulj le, foglalkozz sokat magaddal, a gondolataiddal.
aug. 8. 18:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet . Nálam ennek pont most van egy kis aktualitása mert én nagyon oda voltam egy 2 gyerekes anyáért és éreztem bizonyos szintig kölcsönös a dolog, de végül nem lett semmi az egészből. A mai napig nagyon szeretem őt . :(
aug. 8. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező merre élsz? Én bi kíváncsi nővagyok de még csak a kiserletezek fázisban vagyok ami egyébként nagyon izgat.Voltam 1 nővel ami maradandó élmény volt
aug. 17. 11:45
 8/8 A kérdező kommentje:
# Budapesten. Ha gondolod, írj privátot :)
aug. 19. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!