Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Honnan jöttél rá h biszex vagy ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan jöttél rá h biszex vagy ?

Figyelt kérdés
Én nem tudom magam hova tenni. Lehet gyerekesen nézem pedig 27 éves nő vagyok. Imádom az olyam típusú felnőtt filmet ahol 2 lány v 2 lány 1 fiú van. Smaroltam is csajjal már kb 18 éves koromban . Sőt néha eljátszom a gondolattal h milyen jó is lehet az viszont gyakorlatban meg nem biztos h meg tennem. Elég gátlásos vagyok . Tudom fogok kapni nem tetsző kommentet is de ezt muszáj volt ki írnom 😅
2024. aug. 8. 09:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Fiú vagyok. Onnan jöttem rá, hogy már 10-11 éves koromban érdekelt hogy a többi fiúnak milyen a kukija 😎 ez az érdeklődés később csak erősödött bennem és vágytam rá hogy lássam/megfogjam másokét.
2024. aug. 8. 09:13
 2/18 anonim ***** válasza:
76%
Én úgy jöttem rá férfiként, hogy észrevettem, hogy a haverom nem érti amit mondok. Aztán kiderült, hogy azért, mert nehéz beszélni f@sszal a számban. Ez volt az első jel.
2024. aug. 8. 09:14
 3/18 A kérdező kommentje:

1 köszönöm a válaszod

2es ezen be sírtam 🤣🤣

2024. aug. 8. 09:20
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Onnan jöttem rá, hogy az exbarátnőm megujjazott, és tetszett. Innen indult az érdeklődésem. Biszexualitás. A kettő több mint az egy.
2024. aug. 8. 09:33
 5/18 anonim ***** válasza:
Általános iskolában kezdődött, volt egy osztálytársam aki elég jóképű fiú volt már akkor. 6-7. osztályban már vonzódtam hozzá, persze ezt soha nem mondtam el senkinek, de azért amikor a tesi öltözőben öltözött oda-oda pillantottam. Szerencséra kanos srác volt, amikor kamaszodott volz, hogy mutogatta a zacsiját hülyeségből meg ilyenek ott mindenki előtt. 30 évesek vagyunk, kb. 15 éve nem is beszéltünk, de facebook-on nemrég láttam a képeit és még mindig jó pali. férfias, jóképű, borostás, van rajta pár plusz kiló, de nincs elhízva. Olyan típus akire ha visszaemlékszek napi szinten jól megdugja a nőjét :)
2024. aug. 8. 09:40
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 13 éves koromig azt hittem meleg vagyok. Abszolút nem érdekeltek a lányok, csakis a fiúk tetszettek. Aztán jött egy nagyon szép lány az osztályba. Sok fiú nyomult rá, én is szerelmes lettem belé, mert nagyon jóba lettünk. 14 évesen tudatosult bennem hogy mindkét nem ugyanúgy vonz. Persze a külvilág felé heterónak tettettem magam. Nem volt könnyű, mert edzések után az öltözőben gyakran felállt a farkam a fiúk látványától. 16 évesen egy 18 éves alfahímmel szexeltem először. Ő is biszex volt. Jóbarátok lettünk, belevitt a jóba. Összehozott lányokkal is. Minden értelemben elvesztettem a szüzességemet végre. Rájöttem hogy a jó szex nem azon múlik, hogy milyen nemű a partnered. És amúgy a jó párkapcsolat sem. Éltem férfival 1 évig, mielőtt megnősültem. A feleségemmel pedig igazi társra találtam. 20 éve boldog házasságban élünk, van 2 szép gyermekünk. Ő is biszexuális, a kezdetektől tudta, hogy én is az vagyok. Tabuk nélkül élünk, elfogadtuk egymást olyannak amilyenek vagyunk! És működik!!!
2024. aug. 8. 10:13
 7/18 anonim ***** válasza:
Miért vagy gátlásos 27 évesen? Férfiakkal is?
2024. aug. 8. 10:16
 8/18 A kérdező kommentje:
Férjem nekem is tudja mert el mondtam neki néha poenkodik is h legyen egy 3.fel xd nem tudom miért. Amit szeretnék és tudom h jó lenne vmiert nem tudom felszínre hozni. Olyan dolgok izgatnak ami nem egy nőhöz való. Mai világban ha olyan a no az ágyban mint amilyen én szeretném h ki jöjjön belőlem mert ott van akkor az már k*rva és ez visszatart. Mondjuk ittasan ki jön belőlem de akkor ahogy férjem szavaival éljek félelmetes 🤣😅
2024. aug. 8. 10:27
 9/18 anonim ***** válasza:
74%
Mondjuk sz@r lehet úgy dugni, hogy folyton egy sztereotípiának próbálsz megfelelni, és sosem engeded el magad. Pedig már férjnél vagy, én úgy gondolom, hogy előtte azért nem kéne szégyellned magad. A szexuális életetek meg nem tartozik másra. Mi az, hogy a mai világban? Nem kell tudnia senkinek, hogy te hogyan viselkedsz az ágyban. A mai világban sem.
2024. aug. 8. 10:33
 10/18 A kérdező kommentje:
Mekkora infót adtam a szexuális életünkből azta 😱 magamat írtam le nem a szexuális életünket 😏 de egyébként képzeld el ennek ellenére h ennyire gátlásos vagyok nagyon jó 😉 az utolsó 2 mondatoddal egyet értek
2024. aug. 8. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!