Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös sátrazást tervezönk haverokkal a hétvégére, ciki lesz ha feláll?
Figyelt kérdés
Én bi vagyok, ritkán aludtunk már egymásnál, de akkor mindig ruhába buli után, max félmeztelen, és akkor is felállt, így két nap alatt tuti rengeteget fog. Van valami jó szöveg erre hogy mit mondjak miért? Vagy valami módszer hogy ne álljon fel?júl. 31. 16:30
1/8 anonim válasza:
Gondolom nem tudják a haverok, hogy biszex vagy ?
Próbáld elviccelni, hogy rég voltál nővel és nagyon kanos vagy !Fogd a fiatalságodra és a piára. Vagy simán mondd, hogy jól néztek ki, jól érzem magam veletek. Aztán úgy is pár poén után megszokják. Vagy lesz egy közös hokímeccs?
2/8 anonim válasza:
Szerintem fog ott állni másnak is, nem csak a tiéd! Hátha még össze is jön valami.
4/8 anonim válasza:
Közös sátrazás... már a nevében is benne van. Hogy tudnátok közösen sátrazni, ha nem állna fel? :D
5/8 anonim válasza:
Ha nem mozdulsz rajuk, nem fogja oket zavarni szerintem.
6/8 anonim válasza:
Engem pl. nem zavarna egyáltalán, ha mindenkinek állna az sem !
Főleg fiatalon ez nem nagy szégyen.
7/8 anonim válasza:
Engem sem különösebben zavarna🤭 ha úgy van én még segítenék is szegénykén :D
8/8 anonim válasza:
Én holnap megyek két haverral sátrazni, remélem állni fog mindenkinek ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!