Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerelem első látásra helyett,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem első látásra helyett, szerelem első szexre?

Figyelt kérdés

Nem régiben megismerkedtem egy sráccal, akivel "randiztunk" is (söröztünk és beszélgettünk) néhány alkalommal. Részéről nagyon erős volt a vonzalom, de igazából én már akkor úgy gondoltam ebből csak barátság lesz, mert annyira nem volt szimpatikus kinézetre, majd kb egy hete végül csak lefeküdtünk egymással.

A szex annyira jó volt, mint még egy sráccal sem akikkel eddig lefeküdtem, sőt csajjal sem volt sosem ennyire jó.

Azóta még ha tudom hogy a szex a találkán nem fog megtörténni is vele akarok lenni és minden érintése beindit és vágyom arra hogy együtt legyünk.

Természetesen több alkalommal lefeküdtünk azóta egymással és minden alkalom egyre csak erősiti bennem ezt az érzést.

Szerintetek mennyire valószinű hogy nem csak egy egyszerű fellángolásról van szó?

Létezik ilyen, hogy szerelem első dugásra?

Történt hasonló mással is, hogy a szex után belehabarodott a másik félbe?

Köszi előre is a válaszokat! 27/F

júl. 29. 09:49
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Mindenkinél máskor kopogtat be a szerelem
júl. 29. 09:51
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Ennek semmi köze a szerelemhez.

Ki tud elégíteni, ezért ragaszkodsz hozzá.

júl. 29. 10:11
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Nekem pont így indult a kapcsolatom. Csak szexkapcsolatot kerestem, semmi komolyat. De annyira működött a kémia és annyira jó Vele lenni, szexelni,hogy óriási szerelem lett Belőle Úgyhogy mi előbb szexeltünk és utána ismerkedtünk. 37/n
júl. 29. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó vagyok:Nem csak a szex jó Vele, hanem tényleg szerelmes lettem belé.
júl. 29. 10:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy swinger buliba akadtam össze a feleségemmel annó. Én tetszettem meg neki, meg a férfiasságom. Ő jött oda hozzám és egy jót dugtunk. Előbb okoztunk egymásnak orfazmust, és élveztem bele, mint hogy tudtuk volna pl. egymás nevét. Annyira összemelegedtünk, hogy két hét után feleségül kértem. Mint utólag kiderül annál a bizonyos első aktusnál megrermékenyűlt. Ez szerelem volt első szexre.
júl. 30. 17:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugyan lánnyal volt, de az előző kapcsolatom szexkapcsolatnak indult, aztán olyasmi intenzív érzelem fogott el, miközben szexeltünk, hogy orgazmus közben kérdeztem meg, hogy lenne-e a barátnőm?
aug. 6. 14:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy?! Jarj vele. Vallald fel a kapcsolatodat, aztan ugy is eldol, hogy mi lesz belole. Az biztos hogy a jo szexnek ku*rva sok koze van hozza, de kozbe lehet megkedvelted amugy is. Technikailag volt jo a szex vagy a kemia miatt?
aug. 9. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!