Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem első látásra helyett, szerelem első szexre?
Nem régiben megismerkedtem egy sráccal, akivel "randiztunk" is (söröztünk és beszélgettünk) néhány alkalommal. Részéről nagyon erős volt a vonzalom, de igazából én már akkor úgy gondoltam ebből csak barátság lesz, mert annyira nem volt szimpatikus kinézetre, majd kb egy hete végül csak lefeküdtünk egymással.
A szex annyira jó volt, mint még egy sráccal sem akikkel eddig lefeküdtem, sőt csajjal sem volt sosem ennyire jó.
Azóta még ha tudom hogy a szex a találkán nem fog megtörténni is vele akarok lenni és minden érintése beindit és vágyom arra hogy együtt legyünk.
Természetesen több alkalommal lefeküdtünk azóta egymással és minden alkalom egyre csak erősiti bennem ezt az érzést.
Szerintetek mennyire valószinű hogy nem csak egy egyszerű fellángolásról van szó?
Létezik ilyen, hogy szerelem első dugásra?
Történt hasonló mással is, hogy a szex után belehabarodott a másik félbe?
Köszi előre is a válaszokat! 27/F
Ennek semmi köze a szerelemhez.
Ki tud elégíteni, ezért ragaszkodsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!