Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Narcisa_Psyche kérdése:
Fiúk,lányok,mindenki! Milyen érzés orálisan kielégíteni egy férfit?
Figyelt kérdés
Azon túl hogy jó vagy rossz, fizikailag milyen érzésként tudnátok leírni? Illetve ha már témánál vagyunk, fiúk, milyen érzés ha titeket elégítenek ki ily módon?júl. 27. 14:22
1/8 VadApuci válasza:
kielégítő. jó érzés ahogy a szája, nyelve mozog a farkamon.elévezni a szájában egy teljesen másfajta érzés, mint punciba. de nekem ugyanolyan kielégítő szokott lenni ;)
2/8 anonim válasza:
Szar, plane ha tovig akarja nyomni vagy rossz izu nem tiszta a spermaja gusztustalan.
Volt mar h lehanytam a pasit ezek miatt. Meg o volt oda h fuj. Mondtam kostold meg a spermad es nyomjak tovig egy uborkat neked?? Majd meglatjuk h te hanysz e!?
4/8 anonim válasza:
Ha jól szopja a farkamat, aki engem szop le, mindegy, hogy férfi, vagy nő, a menyországban tudom érezni magam. Szeretek a másik szájába élvezni.
Ha én szopok, élvezem, hogy egy fasz van a számban, esetleg meg is b@ssza, és a végén a friss anyag megtölti a számat, amit természetesen le is nyelek. Az életben az egyik legjobb dolog szopni, és nyelni az anyagot.
6/8 anonim válasza:
Fiúként írom, nagyszerű élmény volt amikor először a számba vettem. Kicsit fura íze volt, de közben hihetetlenül finom és érzéki volt. Föleg amikor a makkot szopogattam. A végén éreztem amikor megfeszül és telelőtte a számat. Le is nyeltem.
7/8 anonim válasza:
Az első eléggé megviselt, tapasztalatlan voltam ilyen téren, én 19, ő 32. A szopással nem volt gondom, addigra már csináltam és nekem is megtették. Arra nem készültem, hogy a számba élvez, ráadásul úgy, hogy ráhúzza a fejem tövig. Volt egy kis fuldoklás, és az ízétől sem voltam oda. Nem is találkoztunk többet. Későb, figyelmesebb sráccal megtanultam, hogy nekem is jó legyen, fontos lett hogy belém élvezzen. És persze nekem is jól esik, ha egy másik fiú szereti a farkamat.
8/8 anonim válasza:
Fiúként írom, iszonyatosan jó érzés volt a számba venni, szopogatni és mélyen szopni. Érezni, ahogy az egész számat kitölti. Illetve látni a partnerem reakcióit. Talán az benne a legjobb érzés. Amikor érzem, hogy elkezd remegni, megfeszül a farka és hirtelen megtölti a számat. Nincs is ennél jobb érzés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!