Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A biszexuális férfiak, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszexuális férfiak, ha nővel vannak, milyen a szex?

Figyelt kérdés

Puncit is kívánják vagy csak anál van és szopás? Szerettek puncit nyalni? Ök is szeretik legalább annyira a női testet, mint a heterok?

A kérdésem nem provokatív!! Csak kíváncsi vagyok, kérlek normalisan válaszoljatok. Tudom, hogy nem mindenki ugyanolyan, nem akarok általánosítani, ezért örülnék, ha biszex srácok írnák le a véleményüket, preferenciáikat :)

júl. 27. 09:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%

Ugyanugy tudok kivanni lanyt is, söt egyszer lanyt kivanok jobban egyszer fiut.

Bar fiuval meg nem volt semmi.

júl. 27. 09:50
 2/12 anonim ***** válasza:
18%
Akkor is csak egy szűk s.ggly.kra hajtanak, csak ugye ott nincs zacsi!
júl. 27. 09:57
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Mi egy mindkét fél részé biszex házaspár vagyunk. Tehát a feleségem is az. A hétköznapokban hetero alapon müködik a házasságunk. Tehát cicit-puncit nyalok-dugok, néha a popsiját is. Feleségem meg szopik/szopatom-torkozik-nyeli.
júl. 27. 10:06
 4/12 anonim ***** válasza:
82%

Én inkább a nőket szeretem, ergo a nőnél minden is fontos. A külsőségek is.

Természetesen van nyalás, ujjazás, normál szex punciba stb...

Férfivel max egymásnak verés, kölcsönös szopás. És a farka fontos csak.

35/F

júl. 27. 11:53
 5/12 platinumhand ***** válasza:
100%

Amikor nővel voltam, akkor csak rá és a testére koncentráltam.

Egyáltalán nem jelenti egy biszex ember, hogy nővel is csak úgy tud együtt lenni, hogy valami FTM-et kell maga elé képzelnie... (Ezt #2-esnek)

24F

júl. 27. 13:31
 6/12 NNNándi ***** válasza:
100%
Biszex passzív vagyok. Imádom a puncit. Pasival a szexet is imádom. Kapcsolatot csak nővel tudom elképzelni.
júl. 28. 06:47
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Biszex pasi vagyok, és feleségem van. Éjszakai program, ő szopik, én puncit nyalok, majd teljesen hetero módon szexelünk. Utána sokszor ismét szopás, nyalás.
júl. 28. 17:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
júl. 30. 01:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én az esetek túlnyomó többségében nőkkel szexelek. Mivel a passzív feminim férfiak között nagyon válogatós vagyok, ezért összesen egy úrral volt eddig szex.
júl. 31. 18:23
 10/12 A kérdező kommentje:
#9 nem arra voltam kíváncsi, hogy kivel szexelsz többet, hanem hogy milyen a nőkkel a szex, olvasd el a kérdést, kérlek.
júl. 31. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!