Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuktol kerdeznem, hogy ti ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuktol kerdeznem, hogy ti ha együtt alszotok a haverotokkal, es mondjuk az ejjel nsgyin kanosak vagytok kiszoktatok egymast elegiteni?

Figyelt kérdés

Esetleg törtent mar ilyen? Es megtudta valaki?

Hogy jött szoba?

júl. 26. 16:47
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
73%
Mi sokszot verjük közösen
júl. 27. 14:01
 12/36 anonim ***** válasza:
83%
Annyira férfias a horkolása h egyszer kivertem mellette mert nem birtam ki😏
júl. 28. 13:22
 13/36 anonim ***** válasza:
86%
Általában kézzel igen
aug. 4. 13:16
 14/36 anonim ***** válasza:
86%
Egymásét nem, de együtt sokszor nagyon kivertük a farkunkat egy adott nőre...:)
aug. 4. 19:24
 15/36 anonim ***** válasza:
79%
Ott alvás nem volt, csak késő éjszakába nyúló beszélgetés, mindenféléről. Közte egy csajról, akit mind a ketten dugtunk. Hármast nem akart a csaj, de az tetszett neki, hogy mind a ketten szexeltünk vele. Agyaltunk, hogy tudnánk a hármast összehozni. Közben szűk lett a nadrágunk. Én leszoptam, ő csak kiverte nekem.
aug. 5. 07:26
 16/36 anonim ***** válasza:
91%

Történt ilyen pár alkalommal.

Nem tudta meg senki, csak akinek elmondtuk.

Úgy jött szóba, hogy felállt 😀

aug. 5. 08:29
 17/36 anonim ***** válasza:
90%
Igen rendszeresen előfordul
aug. 5. 16:58
 18/36 anonim ***** válasza:
84%
Hát... egyszer közösen kivertük unokatesómmal, meg egyszer nagyon kanos volt egy buli után (nagyon be akart csajozni, de nem sikerült neki), aztán megkérdeztem, hogy leszphatom-e.
aug. 6. 14:55
 19/36 anonim ***** válasza:
90%
Történt, történik általában ha ott alszom
aug. 20. 20:04
 20/36 anonim ***** válasza:
79%

Egy ilyen haverom van, akivel néhányszor volt lehetőségem együtt aludni nyaralás alkalmával, vagy csak szimplán késői bulizások után. Vele rendszeresen kivertük egymásét, meg le is szoptuk egymást többször. Egyik ilyen nyaralás alkalmával történő szopást egy velünk együtt nyaraló ismerős is látott, akkor mondhatni lebuktunk, de nem volt belőle gáz :)

28F

aug. 21. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!