Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként mi lenne a reakció? Ha kiderülne hogy tőled idősebb közeli nő rokonodnak?
Figyelt kérdés
Nálad idősebb közeli nő rokonodnak volt tapasztalata lánnyal? Nagyon meglepődtem, sosem gondoltam volna róla. Viszont nem tudom merjek-e kérdezni mert valamilyen szinten érdekel, viszont még is a rokonom.júl. 21. 15:44
1/5 anonim válasza:
Semmi. Leszarom. Más szexuális életén rágózni nem az én szokásom.
2/5 anonim válasza:
Attól függ, milyen viszonyban vagytok?
Hogy derült ki? Ő vállalta, vagy mástól tudod?
ha bizalmas, és tőle van az info, akkor kérdezz bátran.
Csak ne legyél félreérthető.
3/5 anonim válasza:
Mégis mit kérdeznél meg? Azt már tudod, hogy igaz. Akkor hogy hogyan csinálták? Az nagyon magánügy. Ha vagyok olyan kapcsolatban, hogy párkapcsolatokról szoktatok beszélni, esetleg megkérdezheted, hogy meddig tartott, szetette-e, vagy ilyesmi, ez még nem tolakodó.
Viszont a megfogalmazásból én úgy gondolom, hogy sokan csak kavart valami nővel egyszer. Semmi extra.
4/5 anonim válasza:
Nincs életed hogy más(főleg hogy rokon b+) szexuális életével foglalkozol?! Beteg...
5/5 anonim válasza:
Nyugodtan kérdezd meg, de mond neki hogy szimplán csak érdekel a téma s ha esetleg nem szeretne vagy kényelmetlen a dolog neki akkor nem muszáj válaszolni egyszerűen csak kíváncsi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!