Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél olyannal heteroként, akiről tudod, hogy biszexuális?
Nincstovább! Kösz.
Egyenlőre nem vagyok a kedvesed ;)
Ismerem ezt a szöveget, ez a része igaz is. De (szerintem) az is igaz, hogy ha valaki bi, akkor igenis hiányozhat neki annyira a másik nem, hogy nem megcsal, hanem szakít.
A bi-séggel miért feltéltlen a megcsalást kapcsolod össze?
Kedves akartam maradni, annak ellenére, hogy általánosítasz, ezért használtam a "kedvesem" megszólítást... Biszexuális vagyok jelenleg 3 éve házas. 4,5 éves vagyok együtt a férjemmel, előtte pedig egy 10 éves kapcsolatom volt. Bármily hihetetlen a hosszú kapcsolatomnak nem azért lett vége, mert nővel akartam lenni, hanem azért, mert egy keményen bántalmazó, alkoholista férfi volt. Egyiket se csaltam meg, akkor csak baj van a te elméleteddel. Nem a bi-séggel kapcsoltam össze, hanem a bizonytalansággal :)
Biszex férfiként egy biszex nővel vagy biszex férfival jönnék a legszívesebben össze.
Sem heteró sem meleg ember nem passzol hozzám olyan mértékben, elméletileg.
Aztán mégis 20+ éve egy heteró nővel élek együtt.
Köszönöm. Úgy érzem az emberek többsége nagyon is aluliskolázott a témában🤦🏼♀️ Sőt… az nem kifejezés. Mintha a monogámia az identitástól függne…
Utolsó; bocs, de másodszor olvasom itt, identitás kifejezést az orientáció helyett.
Nem okoskodni szeretnék.
Nemi identitás: mi a saját nemem? Szexuális vonzalomról itt nincs szó.
Szexuális orientáció: milyen nem(ek) vonzó(ak) számomra.
És talán erre gondoltál: az önelfogadás része, mikor a szexuális orientációd az identitásod (=énképed) része. De ebben az esetben nem a nemi identitásról beszélünk.
Bocs, de ezt ki kellett fejtenem, hogy ugyanarról beszéljünk.
Köszönöm a kijavítását igen, orientációra gondoltam😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!