Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok nektek is elmegy a kedvetek és utáljátok az egészet elélvezés után?
Figyelt kérdés
Izgatna kipróbálni sráccal de ha kiverem ez van.júl. 13. 15:36
12/21 anonim válasza:
A társadalom pedig ígyis-úgyis utálni fog, vagy lenézni valamiért, tökmindegy meleg vagy-e, vagy sem... Ez a megfelelési kényszer. Egyáltalán minek akartok olyanoknak megfelelni, akik utálnak, vagy le se szarnak titeket? Teljesen felesleges. Lehetnek ilyen érzések, hogy szégyen, bűntudat, de ezt a többi ember rakta belétek. Mert gonoszok az emberek.
14/21 anonim válasza:
A monogámia és az összevissza dugás között szerintem van egy skála.
Azaz számomra elképzelhető egy olyan nyitott kapcsolat, amiben érzelmileg az egyik fél felé vagyok elköteleződve, de a megbeszélt határokon belül egy barátság extrákkal belefér.
15/21 anonim válasza:
Nincs miért szégyenkezni. Találni kell egy szerető társat, vagy bizalmas barátot. Ha meg egyszeri alkalom volt, akkor sincs semmi baj, ennyi.. Puding próbája az evés.
16/21 anonim válasza:
Az a baj a meleg vilagba csak a jol kinezo fiataloknak van eselyuk talalni valakit szexre
17/21 anonim válasza:
Nekem regen ez volt, csak akkor tudtam fiúval lenni ha már előtte pár napja nem élveztem. És orgazmus után elment a kedvem és bűntudatom is volt. Aztán szép lassan alábhagyott most már élvezés után is simán kiverem a másiknak ha akarja. És nem kell pár nap megtartóztatás
18/21 anonim válasza:
Igen, de ha szopsz, nyilván nem te fogsz elélvezni közben. Végig izgatni fog, és élvezni fogod.
19/21 anonim válasza:
Nekem erre van válaszom... Nem a szex miatt megy el a kedvetek. Gyerekként a szüleitek megalázták titeket és most felnőttként visszaregresszáltok gyermeki állapotba...
20/21 anonim válasza:
Még nem próbáltam, de ha fantáziálok róla, akkor néha nálam is ez van. Lehet, hogy hasonló pasival kellene először kipróbálom, de esélytelen ilyet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!