Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok! Volt nektek valaha is közös élményetek azonos neművel?
Nekem csak nagyon kis koromban volt legjobb baráttal, 7-11 évesen kb. akkor még azt sem fogtam fel hogy hupsz, ez a saját nemem xd csak izgalmas volt
Mára már mondhatni teljesen heteró vagyok. de abban az időszakban sem tetszett a saját nemem vagy ilyesmi. legjobb baráttal vol csak, de nem tetszettek csak az izgalom miatt akkor is.
Most csak ami "feltűnő", hogy izgatnak a szép feminim lányok, farokkal (is).
Anno még alsó tagozatos iskolásként egy sráccal megmutattuk egymásnak a farkunkat, illetve nem emlékszem már pontosan, de lehet be is kaptuk próbaképp, viszont ez tényleg homályos már.
Ezen kívül középiskolában volt egyszer az öltözőben, illetve kolis évem alatt is egy-két alkalom. Aztán pedig 20 évesen egy haverral, akivel mai napig összeülünk kiverni közösen, ha nincs más :D
28F
Aki akar ilyen élményről dumálni, írhat privátot.
21 f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!