Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Honnan vegyek és hova rakjam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan vegyek és hova rakjam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném kipróbálni a vibrátort vagy dildót, de nem tudom melyik oldalról vegyek, mert nem szeretném hogy lássák, mivel fiú vagyok és nem szeretném,hogy lássák! Ha vennék is akkor nem tudnám hova dugjam el ebben is tudnátok segíteni?

júl. 4. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

A púzódba dugd oda való 😁

Bármelyik oldalról rendelheted, nincs ráírva mi van benne. Ha ennyire parázol akkor meg kérd csomagpontra.

júl. 4. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy fiú vagy semmit nem jelent. Nekem a párom vette a játékot és úgy kaptam meg tőle.

Olyan helyre tedd ahol biztos senki nem keresi, esetleg ágynemű tartó vagy ha sulis vagy a tankönyvek közé.

N.

júl. 4. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs hova rejteni otthon, akkor ne vegyél dildót, úgyis megtalálják. Keress otthon valami hengereset, vagy vegyél répát, uborkát, és dugd fel azt. Gumit húzz rá, bármivel is próbálkozol.
júl. 4. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szexshopban vettem. Úgy voltam vele, hogy ha az ott dolgozónak nem merném elmondani, hogy vibrátort keresek, az olyan, mintha orvos előtt rejtegetném, hogy hányingerem van
júl. 4. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Neten rendeld, csomagautomatában vedd át. A hová tedd dolgot meg te tudod megmondani. Te ismered a környezeted és a lehetőségeket. Én pl a szeszámaim között tartottam a volt élettársam ott soha nem keresett semmit. A feleségemnek meg mindent elmondtam anno és nem rejtegetem.
júl. 6. 08:07
 6/6 anonim ***** válasza:
57%
Rendeld csomagautomataba.
júl. 7. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!