Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van itt aki sosem mer talizni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt aki sosem mer talizni pasikkal ?

Figyelt kérdés
Tobb okbol sem merek. Sokat kinlodok. Csajoknal nincs eselyem. A pasikhoz meg nem merek menni. Fel vagyok regizve ide oda de sosem talalkozom. Onkielegites alatt alatalaban mindig pasikra gondolok es amiutan elmegyek buntudatom van!

júl. 4. 12:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát szedd össze magad, légy bátrabb!
júl. 4. 12:35
 2/10 A kérdező kommentje:
ma 12:35 Ertem. Koszi a valaszt :)
júl. 4. 12:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azért nem merek pasikkal "találkozni", mert félek tőle, hogy túlságosan tetszene és utána a csajokra már rá sem akarnék nézni...
júl. 4. 12:36
 4/10 A kérdező kommentje:
ma 12:36 Lehet nekem is nagyon tetszene. De nekem van egy tisztelet a nok irant. Es ez mindig igy marad!! Csak novel tudnek parkapcsoltba elni!
júl. 4. 12:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hú de sokan vagytok így ! Sajnos !! Csak ezt, csak közös hoki, meg hasonlók . Oké megértem, nyilván elsőre egy kis próba lenne. De csak LENNE ! Mert megbeszéljük a helyet, nagy nehezen az időt is( mert kb 3. jó csak, mert valami közbe jön mindig. ) És eljön a nagy nap, találkozunk !! De NEM találkozunk, mert megijedt és nem ír, nem hív, és nem jön el. De akkor miért IGÉRI ?? Ezek után törlöm minden elérhetőségét. Gondolom ezek után kezditek másik "ügyféllel " ugyan ezt .
júl. 4. 15:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogyan az 5-ös írja, az tűpontos látlelet.De aki beijed, az is általában törli magát mindenhonnan, aztán két nap múlva regel vissza. Itt is volt ilyen , nem is egy :)
júl. 4. 15:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is kiprobálnék egy közös kiverést de nem tudom rávenni magam. Mondjuk engem a pasi nem érdekelne csak a farka. Nem nagyon ismerkedni meg haverkodni csak kiváncsiságból kiverni valakinek. Vagy ha tudom hogy teljesen egészséges akkor esetleg orál. De biztos utána nagyon utálnám magam.

Sajnos nincs párom így max egy párral csinálnám ahol a srác bi.

júl. 6. 18:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az 5-ös írta.

Aki már párszor komolyan próbálta, az nem kínlódik beijedősekkel online forumon.

Én inkább elmegyek egy FKK strandra, van olyan, ahol tudom, hogy szinte biztosan lesz akció.

júl. 7. 14:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Így van #8-as ! Igazad van ! Nyáron ez nagy lehetőség.

#5 vagyok. Priviben megírnád, hol vannak ezek a nudik. 1-2-öt én is tudok,de hátha van, amit nem ismerek ??

júl. 8. 15:15
 10/10 anonim ***** válasza:
3) ha utana nem akarnal not, nem izgatnak fel, akkor egyszeruen csak rajossz hogy meleg vagy, vagy csak a skala azon oldalan helyezkedel el jobban. Gondolom passziv vagy.
júl. 15. 10:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!