Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz olyan lányt találni aki párhoz csatlakozna?
Figyelt kérdés
júl. 3. 00:17
2/9 anonim válasza:
Nagyon nehéz..Mi is lányt keresünk,vagy akár párt..29L
3/9 anonim válasza:
Mint a fehér holló sajnos. Sok kitartás kell hozzá.
5/9 anonim válasza:
Lànyt alapvetően nehéz talàlni. Férfiak kb bàrhol bàrkivel, fizet, utazik, intézi csak hulljon egy kis sgg. Ő heteró amúgy, de ha kell férfivel is benne van.
Làny meg nincs ràkényszerülve szexpartner kereső oldalakra. Ha mégis felmegy akkor a férfiak miatt folyamatosan 100 megkeresés felett van az inboxa, kb belefullad a sok üzenetbe.
7/9 anonim válasza:
10/10 a pár mindkét fele? Utazást is megoldjátok helyette? Akkor szexpartnerkeresőn talán összejöhet. Itt,szarul álcázott hirdetéssel biztosan nem
8/9 anonim válasza:
#5 mi férfi beszállót kerestünk hát az is elszomorító, hogy ott mi a helyzet sajnos. Kb egy év volt mire normális partnert sikerült találni.
9/9 anonim válasza:
Míg szingli voltam sok párral ismerkedtem. Kb 10% volt potenciális lehetőség. Járom párral jutottunk el a tényleges taliig, úgy hogy mindenki mindnekinek szimpi volt. Egy párral frenetikus kapcsolódások voltak. Másik kettőnél sokkal inkább érzetem azt, hogy a lány szub mivolta miatt ment bele, hogy a pasija kedvében járjon.
(most kapcsolatban vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!