Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális lányként meglepő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális lányként meglepő helyzetek? Kiindulván hogy környezeted nem tudja hogy lányok iránt is vonzódsz.

Figyelt kérdés
Arról hogy biszex vagyok csak a legjobb barátnőmnek meséltem. Család, rokonok s többi barátom sem tudja. Viszont elég meglepő, mikor egy női rokon abszolút nem szégyenlős. Akár közös vásárlás , vagy csak egy hétköznapi “megmutatom” mit vettem. A edzőtermi öltözőt megsem említem. Lányok ti hogy kezelitek a hasonló szituációkat?

jún. 30. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

Ha neked lányként ilyen, gondolj bele egy biszex srácnak milyen!

Én a legjobb barátomnak se merem elmesélni, mert full hetero, ráadásul eléggé homofób! Nektek nőknek ha meztelenül látjátok egymást, max.nedvesedni kezd, nekünk fiúknak viszont fel akar állni, amit nem is mindig tudunk megakadályozni vagy eltakarni. Én konkrétan hideg vízzel zuhanyzok mikor edzőterembe megyek haverokkal, mert különben full keményen állna a farkam a többségüktől!

jún. 30. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is akadt már néhány kellemetlen szitu ebből. De lehet tényleg könnyebb nekünk, hogy rajtunk kevésbé látszik.
jún. 30. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Meg hát a csajoknál ez valahogy elfogadottabb, vagy is lazábban kezeli mindneki.
júl. 5. 06:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Hétköznapi szituációként. 27L
júl. 5. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!