Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok kapcsolatban/házasságban élő idősebb férfit izgat ,hogy kipróbálja fiatalabb sráccal?
Figyelt kérdés
jún. 26. 19:30
41/48 anonim válasza:
Aki titokba bu**zi az mi ge**cié nosul meg???
42/48 anonim válasza:
Lehet, hogy annak is oka van. De ez a kérdés a biszexuális kategóriában van, nem a homoszexualitást érintő kérdéseknél.
43/48 anonim válasza:
42) legyen akkor biszex, de ha nem tud fasz nelkul meglenni, akkor ne hazasodjon,vagy legyem nyilt kapcsolata legalabb. Meg mindig jobb mint a csalas. Remelem ezeknek az asszonyai is ilyen erkolcsosek mint ok maguk...
44/48 anonim válasza:
#43 vigyázz mert kikérik maguknak, ha lebuzzázod őket! Kis lelküknek, úgy érzik kijár a biszex jelző, hiszen nem csak a zsíros faustot tolják be a kakalyukukba, hanem meglátogatják időnként az asszony Bűvös barlangját is és ekkor kikérik maguknak a tiszteletet ezek a férjek, hiszen hatalmas tettet hajtottak véghez. Respect!
45/48 anonim válasza:
#40 Azért csak óvatosan az egóval! A kérdező és te képviseled magát a sötétséget!
46/48 anonim válasza:
#45 A Frappáns Válaszok Királya, személyesen 😂
#44 meg olyan plasztikusan írja le az anális közösülést, hogy kétség nem fér a látens homoszexualitásához. Semmi baj ezzel, hirdetni sem kell, csak ne gyűlölködj.
47/48 anonim válasza:
#46 miért magyarázzák bele folyton a látens homoszexualitást? Ám amúgy furcsa lesz, hogy megtudod, de nő vagyok. És nyilván a szerencsétlen felesége miatt jött ez ki belőlem. Rokonságban is volt hasonló példa, ahol a férj végül csak bevállalta 2 gyerek után, hogy a férfiakat szereti. Nincs bajom a melegekkel, akik normálisan felvállalják, mert bennük van annyi gerincesség, de aki az asszony háta mögött csinálja attól aljasabb nincs. Egy nőt ismertem, akinek a férje lebukott, totál kikészült, egészen más trauma éri ilyenkor, mintha 1 nővel csalta volna meg. Másik sztori ami nagyon undorító, a férj véres és fekáliás alsóneműt hagyott maga után, undorító bűzzel renderesen otthon. Kiderült, hogy 3 pasival járt össze orgiázni. Nem buborékban élek, ismerek ilyen eseteket. Tudod, akinek a felesége meg vígan tűri, ami ritka lehet, mint a fehér holló, az már az ő dolga, De egy nő háta mögött csinálni, elkepesztően alja.
48/48 Kajak53 válasza:
Én 71 múltam. Van egy 39 éves és egy 22 éves srác szeretőm. Igaz, nem vagyok már házas. Régóta átálltam a melegszexre. A fiatal kölyköknek izgató vagyok, buknak rám, mert még mindig látványosan kidolgozott izmaim, testem van. Valaha elit nívón kajakoztam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!