Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős biszex ffi-ak, ugyanannyira vonzódnak a feleségükhöz mint egy másik férfihoz vagy feleséget csak amiatt tartanak, hogy megőrizzék a látszatot?
Ebben a szituációban egy középkorú biszexről van szó, akinél csak nemrég jelent meg a "hajlam", 10 éve házas és gyerek is van.
Vélemények?
Általában előbb van a feleség,később jön elő a "hajlam". Vagy megvan a hajlam, de nem lehet vagy nem szabad megélni, így jön a feleség,a család és a kínlódás.
Akit ismertem, mind az utóbbi eset volt.
Teljesen változó, egyénfüggő. Kinsey-skála, nem egyformán biszex mindenki. Nagyon sok az un. heterormantikus biszex. Azaz testileg "ezt-azt" a saját nemével is el tud képzelni, de érzelmi köteléket csak ellenkező neművel.
Ettől még sok olyan inkább már-már melegnek mondható van, aki csak alibiből házasodott meg. Észre lehet venni azért ha egy pasi nem kívánja nőkkel a szexet.
Nálam pont ez volt a szitu.
Első gyerekem születése után 30-as éveim elején felerősödött bennem a bi vágy.
Talán mert felnőtt fejjel már máshogy néztem a dolgokat.
Azt látom magamon, hogy életem végéig változik a szexualitásom. Olyan, mint egy sebes folyó. Az irány nagyjából fix, de ki ki önt a medréből, és új medret választ.
Mióta ezt elfogadtam, és párommal a határokat letettük, sokkal könnyebb elviselnem. Előtte ettől szenvedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!