Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nős biszex ffi-ak, ugyanannyir...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős biszex ffi-ak, ugyanannyira vonzódnak a feleségükhöz mint egy másik férfihoz vagy feleséget csak amiatt tartanak, hogy megőrizzék a látszatot?

Figyelt kérdés

Ebben a szituációban egy középkorú biszexről van szó, akinél csak nemrég jelent meg a "hajlam", 10 éve házas és gyerek is van.

Vélemények?

jún. 24. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Általában előbb van a feleség,később jön elő a "hajlam". Vagy megvan a hajlam, de nem lehet vagy nem szabad megélni, így jön a feleség,a család és a kínlódás.

Akit ismertem, mind az utóbbi eset volt.

jún. 24. 18:21
 2/9 A kérdező kommentje:
És ha később jön elő a hajlam, akkor az = megcsalás, gondolom, ugye?
jún. 24. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem ilyen egyszerű.

jún. 24. 18:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Annak fényében sem, h találtam már próbálkozás jeleit arra, h felvegye a kapcsolatot hasonló érdeklődésű emberekkel?
jún. 24. 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen változó, egyénfüggő. Kinsey-skála, nem egyformán biszex mindenki. Nagyon sok az un. heterormantikus biszex. Azaz testileg "ezt-azt" a saját nemével is el tud képzelni, de érzelmi köteléket csak ellenkező neművel.

Ettől még sok olyan inkább már-már melegnek mondható van, aki csak alibiből házasodott meg. Észre lehet venni azért ha egy pasi nem kívánja nőkkel a szexet.

jún. 24. 18:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Gondolom, ha csak most jön ki nála, akkor azért nem lehet totál meleg. Előtte csak női voltak.
jún. 24. 20:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azért "tartok" feleséget, mert alapvetően a nőket szeretem. :) Az, hogy néha befigyel egy kis biszex hajlam is, nem változtat azon, hogy kivel akarok élni. Nem is minden biszex vonzódik érzelmileg a saját neméhez.
jún. 24. 22:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálam pont ez volt a szitu.

Első gyerekem születése után 30-as éveim elején felerősödött bennem a bi vágy.

Talán mert felnőtt fejjel már máshogy néztem a dolgokat.

Azt látom magamon, hogy életem végéig változik a szexualitásom. Olyan, mint egy sebes folyó. Az irány nagyjából fix, de ki ki önt a medréből, és új medret választ.

Mióta ezt elfogadtam, és párommal a határokat letettük, sokkal könnyebb elviselnem. Előtte ettől szenvedtem.

jún. 25. 07:23
 9/9 oldboys73 ***** válasza:
Házas vagyok és gyerek is van. A feleségemmel nyitottá tettük a kapcsolatunkat mivel lett egy szeretője. Nem én csaltam meg őt, de megbeszéltük lehet szabadon kalandozni. Ha már neki van, így én kerestem egy fiút akivel a biszex hajlamomat kitudom élni.
aug. 17. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!