Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Meddig mégy el nyitott kapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig mégy el nyitott kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egy pár éve nyitott kapcsolatban élek, de még nem igazán mentem el a közösen meghúzott határig.

Ameddig probléma mentesen eljutok, az a közös egymás melletti farok verés.

Többynire erre csakis FKK strandon találok partnert, feladtam a keresést máshol, mert szinte mindig meghiúsult a találka.

Vadidegennel nem tudok messzeb jutni, fogalmam sincs, milyen betegségei lehetnek. A gumióvszer sokminden ellen nem véd, olyat meg végképp nem láttam, hogy valaki óvszerben orálozik. (Egyébként HPV ellen még az sem véd.)

Ma például egyértelmüen latszott, hogy a másik farkán nemi szemölcs van, jókora.

jún. 23. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagyok és sose voltam nyitott kapcsolatban, de gondolom a meghúzott határokon nem lépnék túl.
jún. 23. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én orális szexig megyek el, de leggyakrabban farok verés van azt amúgy is nagyon szeretem.
jún. 23. 21:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Csakhogy orál szex gumi nélkül már elég rizikós szerintem.

Egy jól látható nemi szemölcse volt ma az illetőnek, így szóba sem jöhetett a kölcsönös farokverés.

jún. 23. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

ELéggé úgy tűnik, hogy ezt a dolgot túlparázod azért. Az óvszer véd a hpv ellen is, mint a legtöbb más betegségnél, itt is szükséges sérülés a bőrön, hogy bejusson a szervezetbe a vírus.

Tehát egy kézimunkától vagy ha óvszer van a péniszén, nem fogod elkapni a HPV-t és amúgyis van rá oltás. Nem értem, ha ennyire félsz tőle, miért nem adatod be és kész.

jún. 24. 15:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, addig eljutottam, hogy beoltatom magam.

Valóban túlparázom. Lehet hogy az az oka, hogy régebben elkaptam valamit, ami évekig nem múlt el. Eléggé bevésődött ez az emlék.

jún. 25. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!