Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig mégy el nyitott kapcsolatban?
Egy pár éve nyitott kapcsolatban élek, de még nem igazán mentem el a közösen meghúzott határig.
Ameddig probléma mentesen eljutok, az a közös egymás melletti farok verés.
Többynire erre csakis FKK strandon találok partnert, feladtam a keresést máshol, mert szinte mindig meghiúsult a találka.
Vadidegennel nem tudok messzeb jutni, fogalmam sincs, milyen betegségei lehetnek. A gumióvszer sokminden ellen nem véd, olyat meg végképp nem láttam, hogy valaki óvszerben orálozik. (Egyébként HPV ellen még az sem véd.)
Ma például egyértelmüen latszott, hogy a másik farkán nemi szemölcs van, jókora.
Csakhogy orál szex gumi nélkül már elég rizikós szerintem.
Egy jól látható nemi szemölcse volt ma az illetőnek, így szóba sem jöhetett a kölcsönös farokverés.
ELéggé úgy tűnik, hogy ezt a dolgot túlparázod azért. Az óvszer véd a hpv ellen is, mint a legtöbb más betegségnél, itt is szükséges sérülés a bőrön, hogy bejusson a szervezetbe a vírus.
Tehát egy kézimunkától vagy ha óvszer van a péniszén, nem fogod elkapni a HPV-t és amúgyis van rá oltás. Nem értem, ha ennyire félsz tőle, miért nem adatod be és kész.
Igen, addig eljutottam, hogy beoltatom magam.
Valóban túlparázom. Lehet hogy az az oka, hogy régebben elkaptam valamit, ami évekig nem múlt el. Eléggé bevésődött ez az emlék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!