Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszexuálisok mi alapján döntik el hogy férfival vagy nővel élik le az életüket ha hosszutávú kapcsolatban gondolkodnak?
A biszex "férfiak Csak alibinek tartanak egy nőt!
Lehet lepontozni, mert az igazság fáj!
Na igen, az érzelmek ugye...A csók és az ölelés...
A legtöbb biszex szopik,mint a porszívó, dugatja magát,mint egy hurkatöltő,beöltözik sok női ruhába úgy illeg billeg..
De férfival a csók, jaj azt nem, mert az érzelem és azt ugye a nőknek,feleségnek tartja fenn. Álságos ez,mint az egész megjátszott családmodell, meg a nagy mintaférfi képe.
Az elaő válaszoló egy tipikus gyík.
Nyilván a világ összes biszexével beszélt és mindegyik ugyan azt mondta...
Kérdező én nem tudom, hogy másnál hogy van, de én a férfiakhoz nem vonzódok úgy, mint egy nőhöz. Csak néha kiélem magam velük, és ennyi. Sose tudnék kapcsolaban élni egy sráccal és szerelembe esni sem - már megtörtént volna, ha úgy lenne.
Én úgy vagyok vele mint a 6-os válaszadó.
Van, hogy megtetszik valaki (akár férfi akár nő) kapcsolaton belül is, de mint egy tisztességes ember, nem kefélek félre, hanem maradok az egyébként jól működő kapcsolatomban.
Nincs ilyen, hogy na én most nőt választottam ezért egész életemben a f.sz után fogok sírni, és fordítva sincs így. Akit társamnak választottam, azt szeretem életem végéig ha lehetőségem van rá.
Ahogyan páran írták, szerintem eléggé attól is függ, hogy melyik nemhez tudsz érzelmileg jobban kötödni, párkapcsolatot elképzelni.
Èn 20 évesen ismerkedtem meg a feleségemmel, anno nyitott voltam a fiúkkal a szexre, de másra nem. Mikor megismertem, tudtam, hogy ez több, ez valami igazi.
Mindez idöközben nálam változott. Tudnék mostmár felnött fejjel férfival is monogám kapcsolatban élni, csakhogy még mindig a 22 éve megismert feleségemmel élek együtt.
Ellentétjét is ismerem, egy biszex barátomnak bejönnek a csajok, de mégis inkább homoszexuális monogám kapcsolatban él, és még nem volt párkapcsolata nökkel. Egyelöre nem is tudja elképzelni, de nem zárja ki. Ö még csak a 30-at töltötte be.
Szerintem nagyon érdekes dolgok ezek, és sokrétü tud lenni, illetve nem köbe vésett dolgok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!