Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A biszexuálisok mi alapján...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszexuálisok mi alapján döntik el hogy férfival vagy nővel élik le az életüket ha hosszutávú kapcsolatban gondolkodnak?

Figyelt kérdés
Gondolom nekik is cél hogy ne csak alkalmi meg 1-2 éves kapcsolataik legyenek mert érzelmileg és anyagilag sem jó ha nincs egy stabil párkapcsolatuk. Viszont a másik nem hiánya ugyan úgy felmerülhet. Ezt hogyan küszöbölik ki? Az egyik nem iránti vonzalom sokkal erősebb mint a másik?
jún. 22. 17:34
 1/10 anonim ***** válasza:
17%

A biszex "férfiak Csak alibinek tartanak egy nőt!

Lehet lepontozni, mert az igazság fáj!

jún. 22. 17:38
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Az alapján döntöm el, hogy kibe szeretek bele. Szexelni se szoktam kapcsolaton kívül, nincs nagy libidóm.
jún. 22. 18:42
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Pont úgy döntik el, mint a heterók. Azzal élnek, akivel élni szeretnének. De azt tudod, hogy a szexalitás nem fekete és fehér, hanem egy skála? Biszexek között is van heteroromantikus és homoromantikus is. Én például férfi vagyok és csak nővel tudok elképzelni bármilyen érzelmi kapcsolatot, de szex terén nem utasítanék vissza egy pasit sem, ha olyan helyzet állna elő. Magyarul biszex vagyok, mégse "járnék" soha pasival. Részemről pasival csak szex, semmi több. Még a pasival csókolózás is taszít.
jún. 22. 18:55
 4/10 anonim ***** válasza:
47%

Na igen, az érzelmek ugye...A csók és az ölelés...

A legtöbb biszex szopik,mint a porszívó, dugatja magát,mint egy hurkatöltő,beöltözik sok női ruhába úgy illeg billeg..

De férfival a csók, jaj azt nem, mert az érzelem és azt ugye a nőknek,feleségnek tartja fenn. Álságos ez,mint az egész megjátszott családmodell, meg a nagy mintaférfi képe.

jún. 22. 19:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az elaő válaszoló egy tipikus gyík.

Nyilván a világ összes biszexével beszélt és mindegyik ugyan azt mondta...

Kérdező én nem tudom, hogy másnál hogy van, de én a férfiakhoz nem vonzódok úgy, mint egy nőhöz. Csak néha kiélem magam velük, és ennyi. Sose tudnék kapcsolaban élni egy sráccal és szerelembe esni sem - már megtörtént volna, ha úgy lenne.

jún. 22. 19:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azzal kezdek kapcsolatot, akkor megszeretek. Nem terveztem el előtte szia, hogy most mit keresek. Ráadásul a nőkhöz jobban vonzódom, mégis sok éve férfival élek együtt, és remélem együtt is maradunk. Igy alakult. A másik nem meg sosem vonz csak úgy, hogy kéne egy nő is. Előfordul, hogy megtetszik valaki, de az lehet nő és férfi is. Pont ùgy kezelem, mint egy tisztességes heteró, aki nem kefél félre, amint lehetősége van rá.
jún. 22. 21:02
 7/10 anonim ***** válasza:
23%
1-es, jól is teszik. Nagyon idegesítő lenne egy rikácsoló nőt szeretetből tartani.
jún. 23. 07:21
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vagyok vele mint a 6-os válaszadó.

Van, hogy megtetszik valaki (akár férfi akár nő) kapcsolaton belül is, de mint egy tisztességes ember, nem kefélek félre, hanem maradok az egyébként jól működő kapcsolatomban.

Nincs ilyen, hogy na én most nőt választottam ezért egész életemben a f.sz után fogok sírni, és fordítva sincs így. Akit társamnak választottam, azt szeretem életem végéig ha lehetőségem van rá.

jún. 23. 13:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan páran írták, szerintem eléggé attól is függ, hogy melyik nemhez tudsz érzelmileg jobban kötödni, párkapcsolatot elképzelni.

Èn 20 évesen ismerkedtem meg a feleségemmel, anno nyitott voltam a fiúkkal a szexre, de másra nem. Mikor megismertem, tudtam, hogy ez több, ez valami igazi.

Mindez idöközben nálam változott. Tudnék mostmár felnött fejjel férfival is monogám kapcsolatban élni, csakhogy még mindig a 22 éve megismert feleségemmel élek együtt.

Ellentétjét is ismerem, egy biszex barátomnak bejönnek a csajok, de mégis inkább homoszexuális monogám kapcsolatban él, és még nem volt párkapcsolata nökkel. Egyelöre nem is tudja elképzelni, de nem zárja ki. Ö még csak a 30-at töltötte be.

Szerintem nagyon érdekes dolgok ezek, és sokrétü tud lenni, illetve nem köbe vésett dolgok.

jún. 23. 18:37
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
A legtobb novel, mivel felnek. Igy maguk es a feleseguk/baratnojuk idejet is pazaroljak. Sajnos...
júl. 16. 18:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!