Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, köztetek akad, aki a szexben azt élvezi a legjobban, ha ő hatolhat be a partnereibe ujjal, segédeszközzel?
Figyelt kérdés
jún. 20. 23:50
1/4 anonim válasza:
Azt élvezem a legjobban, amitől el tudok élvezni. Amit leírtál, attól nem lehet. Ennek ellenére nagyon szeretem csinálni.
2/4 cinderella_ válasza:
Persze, ha a partnerek lányok. 🤭
3/4 anonim válasza:
Mit élvezzek abba nőként, hogy valakibe behatolok?
Őszinten? Szerinted ez benne van egy normális nő programjába?
Ez ugyanolyan kérdés hogy heteró férfi, te élvezed, ha jól végbélberaknak?
Persze nő legyen, tudom tudom es akkor te heteró !
Lehet hogy van az a pénz, hogy egy nő bevállalja hogy segédeszközt dug a seggedbe es azt hazudja, hogy szereti, mert mondjuk milliomos vagy és bőkezű es van esély, hogy megnyitod a pénztárcád.
Akkor persze, hogy bevállalja és még nyög is hozzá!
Hagyjuk a fenébe !
4/4 anonim válasza:
Van dupla végű felcsatolhatos, azt a behatoló nő is élvezi. Csak amikor már közel a csúcsoz a hölgy, akkor eléggé be tud vadulni, legalábbis engem úgy megragadott és keményen elkezdte járatni magában és ezáltal elég kéményen dugodt engem is 😃 nem volt rossz, csak készüljön fel mindenki, aki így csinálja kapni, jobban mint egyoldaluval és közbe kb unatkozik a nő 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!