Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex lányok/nők, nálatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lányok/nők, nálatok hogyan volt ez a folyamat?

Figyelt kérdés

Szóval szerintem én biszex vagyok, viszont eddig egy lánnyal csókolóztam csak. A női testek nagyon izgatnak, főleg a csinos mellek vonzzák sokszor a tekintetem, valamint nekem is baromi jól esik, amikor egy nő végigmér. Egyszer egy buliban picit ittasan egy nő mondta nekem, hogy nagyon szép melleim vannak szerinte, ami nagyon jól esett, mert elég nagy melleim vannak, és sokszor nem szeretem, főleg mikor a férfiak nem is néznek kb a szemembe. Most egy hosszú (3 éves) hetero kapcsolat után, nagyon gondolkozom rajta, hogy ismerkednék nőkkel, de nem vagyok teljesen biztos még a szexualitásomban. A volt párom mellett sokszor eszembe jutott, hogy milyen jó lenne egy nővel.

Nálatok hogyan volt ez a folyamat, hogyan bizonyosodtatok meg arról, hogy mind a két nem vonz titeket? Az az igazság, hogy nem szeretném egy nővel sem eljátszani, hogy eleinte benne vagyok, aztán esetleg berezelek ha oda kerülünk. Nagyon köszönöm ha írtok erről!:) 22N

#szex #nő #vonzalom #bizonyosság #Bitszexszualitás
2024. jún. 17. 16:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
10. Én tökre értem, de azért ez szerintem a mj országunkat annyira nem érinti, a Nyugatot biztosan. Ráadásul ennek semmi köze a kérdéshez, ez szexualitás (bevallott, érzelmi) az meg moralitás, divat.
2024. jún. 18. 10:39
 12/12 anonim ***** válasza:
50%

10es vagyok, a kérdezőnek írtam a 9es hozzászólására, amit a 8as válaszomra írt. Nem a kérdésre közvetlenül válaszoltam. Kicsit zavaros anonim oldalon.

Egyébként de, a mi kis országunkban tapasztalom ezt. Biztos nem egységesen mindenhol ez a helyzet, de van ilyen, régen nem volt. A társkeresők is tele vannak. Én emlékszem anno 150 kmes körzetben nem találtam senkit. Kb egy maréknyi nőből lehetett választani. És pont nem volt az esetem egyik sem. De így sem voltak kétségeim, csak irtó nehéz volt párt találni.

2024. jún. 18. 11:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!