Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, a 2 bi nő - 1 pasi és a 2 bi pasi - 1 nő hármas szex is izgató számotokra?
Figyelt kérdés
jún. 14. 23:50
3/8 anonim válasza:
Csak a két nő, a két hú még leírni sincs gusztusom! Nem fogok egy férfi s.ggből kivett f.szt szopni.
4/8 anonim válasza:
Inkább két nő egy pasi. Mert a két pasi egy nővel volt már rossz tapasztalatom. A pasik kevésbé viselkedtek biként, mint melegként.:( Egy idő után csak az ágy sarkán ülve néztem, ahogy a két pasi szexel, és tök szarul éreztem magam, szóval.🙃
5/8 anonim válasza:
Én pasiként nem tudnék melegként viselkedni egy 2f 1l felállásban.
8/8 anonim válasza:
Számomra a 2 nő - 1 férfi felállás izgató, azt egyszer ki is próbálnám talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!