Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom a nőktől tilt, így bűntudat nélkül lehetek azonos nemmel?
Párom előtt több transzival is volt dolgom. És múltkor mondta hogy más nő nem érhet a farkamhoz. Tettem fel neki a kérdést és a férfiak? Válasza:az nem fenyeget.
A múltkor összefutottam egy ismerősömmel akivel régen alakítottam és ő transzi. Megkért segítsek neki abban a témában amiben alapból is dolgozom. Nem részletezem mi, de ehhez háznál kell legyek. S ügyesen leöntöttem magam forró kávéval ezért reflexből húztam le a nadrágom. Amit az exem félreértett és mondta, hogy nem tudta hogy kapcsolatom ellenére is akarok tőle valamit. Hiába magyaráztam el a dolgot végül engedtem a csábításnak, mert nem húztam el a fejét és hagytam neki hogy szájába vegyen. Szexeltünk is és azóta kb minden nap a munka után nála kezdek.
Otthon kevesebb a szex, s én rákérdeztem hogy fiúval nem megcsalás, így jogosan gondolom hogy nyugodtan alhatok. Mit gondoltok? Kérem a b#zizó komment mellőzését mert jó kategóriában írok!
Szerintem a párod nem tudja, hogy biszex vagy, különben nem mondta volna azt, hogy “az nem fenyeget”. Így nem kaptál “engedélyt”.
27N
#2 és #4
Valóban nem ismeri a biszex létem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!