Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A gyakorlatban az hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyakorlatban az hogyan alakul ki, hogy valakinek lesz egy orál társa, aki rendszeresen leápolja?

Figyelt kérdés
2024. jún. 4. 15:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

Aha, ja. Kamus. Lehet jönni 17-étől pár napig Győrbe. Na, valaki?

Az a másik gond, hogy mindenki Pumped Gabo, Ricky Martin, C. Ronaldo csávókat keres.

2024. jún. 7. 13:41
 12/14 anonim ***** válasza:
72%
#11 igen sajnos. Pedig egy jó szopáshoz elég egy relatíve szép farok és egy "értő" száj. A többi testalkati dolog mellékes, még csak átlagosnak sem kell lennie.
2024. jún. 27. 18:01
 13/14 anonim ***** válasza:
83%

A gyakorlatban nálam úgy alakult ki, hogy kb, amikor 19-20 éves voltam haverom nálam aludt és ő például nem volt elégedett a nőjével szexuális téren, én pedig szingli voltam és még tabuk nélkül is tudtunk beszélni, a szituáció is adott volt. Mivel mindkettőnknek jó volt az első alkalom, ezért utána viszonylag rendszeressé vált a dolog.

Ezen kívül ilyen netes keresgélés eredményeképp csak 1-2 olyan sráccal hozott össze a sors, akik tényleg eljöttek a találkozóra, nem voltak kamusok stb. Ezt kb 5 év alatt. És egyik sem lett tartós.

28F

2024. jún. 28. 18:07
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
12~ Nem teljesen igaz. Nekem mind a két oldalhoz fontos az arc és utána a testalkat. Ha nem tudok vonzódni hozzá, akkor nem izgulok rá. Hiába szop akármilyen jól. Ha én szopok, akkor is fel kell izgulnom és ki kell vernem vagy utána csináljon velem valamit. Illetve szeretem feltérképezni közben a szőrös mellkasát. Ezt tisztázom is mindig előre, hogy nem bábú vagyok és csak úgy nem szopok. Viszont nem azt jelenti, hogy Ricky Martin-ra van szükségem. Sőt: a tipikus adoniszokat nem szeretem és például izzadt macis srácot szívesen szopok.
szept. 25. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!