Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az,hogy aktív vagyok de, imádok orálozni,nyelni?
Figyelt kérdés
2024. jún. 2. 16:07
1/4 anonim válasza:
Szia ! Ebben semmi rossz nincs. Azt jelenti, hogy tudsz mindent élvezni, és ez egy férfi-férfi közötti kapcsolatban csak jó,és előnyös tulajdonság. Én örülnék egy ilyen szuper pasinak. Középkorú passzív pasi vagyok. Bpi. Délelőtti helyem van , ha érdekel, írj.
3/4 anonim válasza:
Sajnos még én se találtam olyat aki aktív és szeret sz . pni pedig passzívként én is vágyom az orális szexre.. a kézimunka hosszútávon nem túl változatos.. de sok aktív még az se csinálja, és magamnak kell. (de volt olyan partnerem aki már azt is rossz néven vette, hogyha magamhoz nyúltam. szerinte el kellett volna élveznem az anális szextől.. ami sajnos ritkán megy nekem)
4/4 anonim válasza:
Én úgy vagyok ezzel mint a kérdező is.
Aktívként szeretem az orált, vagy ha szájba, arcra kerül.
De ettől még aktív az aktív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!