Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeret nyilvános helyen maszturbálni? Esetleg kedvenc helyek? :) Lányokat és fiúkat is kérdezném.
Kanos kiskamasz koromban izgatott hogy nyilvános mosdóban vagy uszodaöltözőben verjem ki, meg egyszer erdőben is csináltam. Mostanság jobb szeretem a szobám kényelmében
20 f
Nálam most nagyon alábbhagyott a vágy (friss haláleset miatt ami április közepén történt.)
Egyébként tavaly a párom előtt önkielégítettem. Az elhunyt személy ki nem állhatta a páromat, de most "álmaim férfija" bejöhet a lakásba.
Odáig jutottunk, hogy bevonulok a fürdőszobába, és magamra zárom az ajtót ha nem bírok magammal.
Ugyan még mindig hatással van rám a párom, de arra kértem, hogy a gyász miatt maradjunk még az előjátéknál. Megérti. Türelmes.
Föleg strandon zuhanyzoban, vagy ilyen nyitott ölözöben pl Balaton parton.
Sokszor ramjön ilyen helyeken.
Jo lenne egyszer egy fiuval kiprobalni ilyen helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!