Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiaktól kérdezném,hogy sikerült-e nektek húspéniszes férfival orálisan szexelni...??? És,ha igen milyen élmény volt...???
Szerintem biztosan van húspénisz fétis,lattam róla egy fótót és azóta is az jár a fejemben...
Bár még nem voltam férfival,de nagyon izgat!
A Tiéd akkora mint amit írtál?
Nekem talán azért izgalmasabb mert lankadtan is nagyobb és jó lehetne vele élvezkedni...
"A Tiéd akkora mint amit írtál?"
Közel sem, kidolgozott testem sincs.
"lankadtan is nagyobb és jó lehetne vele élvezkedni..."
Hát én nem tudom, ha az én lankadt farkammal akarnának élvezkedni akkor 2 lehetőség lenne, mármint ha feltételezzül hogy engem is vonnz szexuálisan a másik fél. 1) pár másodperc alatt felizgulok ezért nem tud a lankadt farkammal játszani, 2) a túlérzékeny fázisban van és ne is akarjon járszani vele mert lerúgom.
#3;6
Ha nem érdekel a dolog akkor miért nézed meg és miért szólsz hozzá.
Nekem húsfarkam van és tényleg imadják a fiúk. Lankadtan 16cm mereven 21. Szeretik lankadtan szopogatni es megvarni ameddig a szájukban megkeményedik
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!