Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok! Ti milyen céllal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok! Ti milyen céllal kerestek partnert társkeresőn?

Figyelt kérdés

Egy ideje már a kíváncsi heteró vagy biszex jelző felé kezdek közelíteni. Elgondolkodtam, hogy milyen formában vagy irányba nyitnék srácok felé, de nem igazán tudom hogyan kezdjem. Srácokat még nehezebbnek tűnik közelíteni, mint lányokat.

Vidéken lakom, így elég karcsúak az esélyek személyesen belebotlani egy hasonló srácba, ezért Tinderen gondolkodtam nyitni.

Ti hogy vagytok ezzel? Milyen javasolatokat tudnátok adni egy kezdőnek?

23/F

2024. máj. 27. 19:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló cipőben járunk, nekem sem vált be a Tinder és társai. Ha gondolod írj:)
2024. máj. 27. 19:32
 2/27 anonim ***** válasza:
74%
Bocsi, de olyan nem létezik, hogy kiváncsi hetero. :))
2024. máj. 27. 19:35
 3/27 A kérdező kommentje:
Nevezzük akkor a dolgot biszexnek. Igazából az a lényeg, hogy tapasztalatlan valaki, aki nyitna férfiak felé.
2024. máj. 27. 19:39
 4/27 anonim ***** válasza:
A cel attol fugg, hogy foglalt e a biszex ferfi. Es nagyon-nagyon sok foglalt...
2024. máj. 27. 20:25
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
4-es jól mondja, sok biszex hetero párkapcsolatban él akár évekig, miközben biszex.
2024. máj. 27. 20:28
 6/27 anonim ***** válasza:
78%
En igazi havert keresek, olyat akivel lehet barmit csinalni (sport, kirandulas stb) viszont nyitott fius dolgokra is (pl kozos hoki stb) ha ugy adodik.
2024. máj. 27. 21:01
 7/27 anonim ***** válasza:
Én alkalmira, orális szexre (elsősorban passzív szerepben vagyok, de akár kölcsönös is). Szóval nem gondolom online társkereső a megfelelő hely arra, hogy kapcsolat, barátkozás legyen, de ha mégis alakulna valami, az elől sem zárkózom el.
2024. máj. 27. 22:46
 8/27 anonim ***** válasza:
Emberies barátságot,némi extrával.És nem kevés értelemmel:)
2024. máj. 28. 05:02
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem a társkeresés nehézségével van baj, hanem azzal, hogy 100 kíváncsiból 1 találkozik. Na, így aztán rohadt nehéz. Az ember egyszerűen belefárad az online szájtépésbe. Hozzám is lehetne jönni egy hosszas orál partira, de senki nem fog, mert mindenki csak fejben szopik/szopat, adott a lehetőség és nem kell...
2024. máj. 28. 05:27
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Szeged környékén keresek hasonló havert akit érdekel írjon.
2024. máj. 28. 06:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!