Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jo ez a boxeralsó?
Figyelt kérdés
Ezt latom tiktokon hogy ezt adjak ilyen gymbroknak random hogy probaljak fel egy olyan boxert aminek belul van valami zsebe de fogalamam sincs hogy mire valami a tiktoo szurnyen fordit igy nem is ertettem mirol beszelnek de ha valaki hordott mar ilyen vagy tudja mire jo az ott belul az irja mar le mert nagyon kivancsi vagyok
Nem tudok mast bekuldeni csak a tiktok profiljukat remelem nem fogja torolni a kerdest a link miatt
2024. máj. 22. 10:39
1/8 anonim válasza:
Általában kábítószert rejtenek bele. A legtöbb bugyiban is van ilyen kis zseb erre a célra.
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt mondja a csavo a videoban? Nem hinnem
2024. máj. 23. 15:53
3/8 anonim válasza:
Az tartja a csomagodat, mint egy jockstrap eleje, és nem kell állandóan igazgatnod sportolás közben.
4/8 A kérdező kommentje:
De hogy? Hogy rakod be felul a farkad? Nem ertem 😭
2024. máj. 29. 00:46
5/8 anonim válasza:
Miközben húzod fel magadra, közben kell a csomagodat elhelyezni az erre készült tasakban.
6/8 A kérdező kommentje:
De ha felul bele rakod bele sem megy mert akkornnem tudod felhuzni a gatyat varj letajzolom nezd
Most itt az elso kepen az van ahogy huzod fel a boxert a masodikon meg ha fel van huzva a boxer nem tudod ugy bele tenni a farkadat a boxerbe nem tudom erthetobben elmagyarazni
2024. máj. 29. 23:41
7/8 anonim válasza:
Most komolyan ez a legnagyobb problémád?! 🤦🏻♂️
8/8 A kérdező kommentje:
Igen!
2024. máj. 30. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!