Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek biszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek biszexuális vagyok vagy leszbikus?

Figyelt kérdés

Nagyon fiatalon vallottam be magamnak, hogy vonzódom mindkét nemhez. (10 évesen, 2017-ben.) De változott pár dolog így összevagyok zavarodva.

Ha férfit nézek meg az utcán akkor mindig is azokat a férfiakat nézem meg akik egy picit nőiesebbek, vagy ha kivan festve a körmük, vagy úgy ülnek és viselkednek mint a nők, nem nem a lányos meleg férfiakra gondolok.

Legtöbbször ha megtetszik a férfi, akkor az csak celeb vagy ismert személy. Velük tudok képzelni dolgokat, de ha egy normál emberről van szó, pl egy ismerősről akkor undorodom tőlük.

Nőket bárhol észreveszek. Ma például nagyon megtetszett a fagyizóban egy lány. Idősebb volt tőlem, de gyönyörű. A lányos nőket szeretem.

Viszont a lányos férfiakat is szeretem.

Mit tudnék elképzelni:

Érzéseket táplálni: nők iránt igen, férfiak iránt már nem biztos.

Csók: mindkét nemmel

Lefeküdni: sosem voltam férfival de nővel már igen, de férfival feküdnék le viszont nővel már nem. (Lehet egy trauma viccen kívül.)

Töltöttem ki teszteket(tudom gyerekes) de mindenhol más-más szexualitás jött ki így nem vagyok magamban biztos.

Vagy csak hagyjam az egészet a francba, és sodródjak az árral?

máj. 20. 00:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Leszbi

Az undor miatt írom. Az túl erős ahhoz, hogy bi legyél

máj. 20. 01:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mármint egy bi nem ír olyat, hogy undorodik a férfiaktól.
máj. 20. 01:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is comphet gyanús a dolog.

Vagyis direkt olyan pasikat nézel ki akik elérhetetlenek, és van bennük minél több női vonás, mert így megvan az a lelki nyugalom, hogy "potenciálisan lehet heteró életem lehet ha..."

Fejben szeretnél megfelelni az elvárásoknak, de ugyanakkor magában egy férfi undorít.

Próbálsz alkudni, olyan pasikat keresni akikben látod azokat a dolgokat, amik tetszenek, de ezek mind feminin vonások.

Ez csak mentális gimnasztika, a szíved nem ide húz.

Egy bi ember vágyik két nemre, nem nincs ez az undor (pláne nem a társadalmilag elfogadottabb választás kapcsán).

máj. 20. 02:09
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Számít, hogy leszbikus vagy biszexuális vagy? Inkább éld meg a vágyaidat. Akkor leszel boldog és teljes.
máj. 20. 08:26
 5/9 anonim ***** válasza:
15%

4, itt pont az a probléma, hogy a kérdező próbálja megérteni hogy mik a vágyai.

Az emberek NEM unalomból keresnek maguknak ilyen cimkéket, hanem próbálják nevén nevezni a dolgokat, meg megérteni hogy mi van.

Azzal, hogy ideugatod, hogy "nem kell neked identitás, csak lény boldog ☮️✌🏻" nem segítessz, csak lehülyézed, hogy egyáltalán feltette a kérdést.

máj. 20. 09:12
 6/9 anonim ***** válasza:
80%

#5: semmi rossz szándékot nem látok a négyesnek a válaszában, ő vélhetőleg a merev kategorikusság helyett a realitásnak megfelelőbb viszonylagosságra utalt. Azaz kifinomultabban és reálisabban ítéli meg a dolgokat.

Kinsey pszichológus se alkalmaz merev bi / hetero / homo kategóriákat, hanem egy finomabb skálát:

[link]

máj. 21. 22:57
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

Férfiként én is így vagyok a nőkkel.

.

A formás, de még is inkább kisfiús alkatú nők tetszenek úgy Isten igazából :)

máj. 22. 05:58
 8/9 anonim ***** válasza:
65%
#6 köszönöm. Legalább van akinek átment, amire gondoltam. #4 voltam
máj. 22. 09:10
 9/9 anonim válasza:
24%
Szerintem hetero, aki míg nem volt férfival komoly kapcsolatban és szűz, addig nem nővi ki a bisexualitását. Tiniként 10ből 9 lány (heterok) simán smárolnak lányokkal. De aki leszbi az nem fog férfival smárolni soha! Tehát leszbi tuti nem vagy, max bi, amíg férfival nem fekszel le (komoly kapcsolatban, tapasztaltab nem leszel). A farok úgyis jobban fog esni mint egy lánnyal cicázás. Szóval szerintem hetero vagy, azoknak később is a fele bármikor lánnyal smárolna, csak épp nem járna lánnyal.
máj. 22. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!