Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kivancsisagbol bekaptam egy haveromnak bi vagyok?
Figyelt kérdés
ö vett ra hogy probaljam ki.máj. 13. 18:14
12/30 anonim válasza:
Ki próbálnám én isd szerintem. Mázlista vagy hogy ilyen haverod van
13/30 anonim válasza:
Annyira vagy az, amennyire bekaptad neki.
Ha tövig, akkor teljesen az vagy, ha csak a hegyét, akkor kicsit vagy bi.... :)
14/30 anonim válasza:
Erre szokták írni, hogy . "Kíváncsi hetero " Mert te is tudod a választ, hogy Biszex vagy ! Főleg,ha élvezted és nem kényszer volt .
15/30 anonim válasza:
Ne foglalkozz semmivel, ha tetszik, csináld és élvezd.
17/30 anonim válasza:
#16. Ez jó kérdés ! Hogyan vett rá ? Ez érdekelne !
Véletlen elszólta magát,hogy : Kabd be a fa.szom Béla ! Erre nem volt mit tenni, bekaptad ? De kizárólag CSAK azért, mert kíváncsi vagy !
19/30 anonim válasza:
Nem tudom hogy lehet erre ravenni egy heterot (hacsak nem eroszak), valamilyen szintu meleg/biszex hajlam van benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!