Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex játék vásárlás előtt vagyok. Mit javasoltok?
Arra gondoltam hosszas nyűglődés után hogy megvenném az első szex játékomat.
Igen ám de mit?
Férfi lévén kettő dolgon gondolkozok. Igazából a sorrend a kérdés, mert később a másikat is megvenném.
Maszturbátor vagy prosztata vibrátor?
Tudom teljesen más a kettő, de arra vagyok kíváncsi, melyik ad többet, jobbat mint egy átlagos maszti.
A Maszturbátor kB ugyan azt csinálja mint a kezem (persze jobb minőségben gondolom ~) ezért nem tudom hogy érdemes-e ezt választani elsőnek.
VISZONT a hátsó felem még teljesen szűz. Semmilyen anális élményem nincs. Lehet kellemetlen lenne?
Illetve hogy pontosan milyet vegyek?
Maszturbátorból "sima" fleshlight vagy elsőnek valami olcsóbbat? (2 hónapal ez előtthöz képest 30%-kal nőtt az áruk. Ide is bekopogtatott az infláció :D)
Vagy esetleg valami rezgő motorosat vagy automatát?
Prosztata vibrátorból milyet? Olcsó vékonyan, vagy funkciókat nézzek inkább? Nekem tetszik a forgó vagy fel-le mozgó fejes vibrátor is, de nem tudom ad-e annyi plusz élményt a több funkció. Lehet utcán hordva is kipróbálnám.
Remélem sok jó tanácsot tudtok adni, esetleg konkrét terméket ajánlani.
Melyik legyen az első?
Én lőször Tenga és Svakom maszturbátorokkal próbálkoznék.
Ezek viszonylag olcsóbbak, könnyen tisztíthatóak, nem foglalnak sok helyet, könnyen eldughatóak.
A Fleshlightból is először azokat javasolnám amik nem motorosak. A natúr, alap Fleshlight is baromi drága és lehet az első használat után rájön az ember hogy valójában nem ilyen lovat akart, keresgélhet tovább, de cserébe kidobta a rengeteg pénzt.
Ha motoros cuccot veszel akkor ott indul a dolog hogy olyat kell venni ami cserélhető betétes, így könyebb tisztán tartani vagy, ha nem tetszik amit használsz bármikor ki tudod cserélni a betétet olyanra ami jobban megfelel az igényeidnek.
Hát ez valóban nehéz döntés.
Csak a tapasztalatommal tudlak segíteni.
Én elsőnek Fleshlightot vettem. Nagyon nehéz takarítani szerintem, igazán kó vákumot csinál, de nekem túl hosszú, pedig 16centis a dákóm.
Így beszereztem egy Tenga Flip Zerot. Azt ketté lehet nyitni, és magyon könnyen lehet talarítani. A válum hatása kicsit kisseb, de kárpótol az, hogy tényleg végig érek, azaz a makkomat a végén körbefogja valami. Nagyon jó élmény vele. Kézzel már egyáltalán nem masztizok…
Prosztata vibrátorom nem volt. Egy dildóm volt régen, amit kíváncsiságból vettem, hogy mégis milyen érzés, ha valakit én meghajtok. 16/4-es volt, pont mint én. Érdekes volt, kár, hogy kidobtam.
Eleinte minden héten készítettem házilag valami új maszturbátort, szerettem az új és izgató dolgokat. Idővel rájöttem, hogy jobb lenne valami boltban vásárolt segédeszköz, ezért beszereztem egy pumpálható, vibráló maszturbátort, amivel nagyon jókat élveztem. Aztán megismertem a Tenga terméket, majd vettem egy Tenga Double Hole segédeszközt, ami sokkal jobb volt az előzőtől. Idővel rátaláltam a Fleshlight termékekre, nagyon szerettem volna egy olyat. Gyűjtöttem rá, aztán vettem egy Fleshlight Lady Vortexet, ami csodálatos perceket okozott és okoz a mai napig. Egy idő után vágytam egy kis változatosságra és rendeltem egy Fleshlight Quickshot Vantage cuccot, ami ismét magasra tette a lecet. Legjobb vétel a Fleshlight termék, persze elkalandozok néha, hogy milyen is lenne egy Tenga Flip...:D
Ha több infó kellene keress bátran.
Azért kérdeztem itt rá, mert nem igazán találok magyar véleményeket a neten ezekről :D
Ez a tenga egg keltette fel az érdeklődésem. Ezek amúgy nem egyszer használatosak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!