Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt ilyen biszex fiúk?
Figyelt kérdés
Már egy ideje kalandoznék egy másik sráccal, elsősorban korombelivel. F/22ápr. 28. 15:40
1/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező, az "ILYEN" biszex, az milyen ?
Csak éppen biszex, vagy fiatal , vagy szűz,vagy tapasztalt, vagy mire gondoltál ?
Mit szeretnél kalandozni ?
2/12 anonim válasza:
28 vagyok és biszex, kérdés az ilyenbe mire gondolsz?
6/12 anonim válasza:
Kalandozni inkább a 40-50-es apukák szeretnek, csak az a korosztály nem kell a huszonéveseknek.
7/12 anonim válasza:
Meg az 50 - 60-as nagypapák is, kiegészítem a 6-ost.Mind fiatal srácot akar...
8/12 anonim válasza:
Lehet, kivétel vagyok, hatvanas nagypapaként, de nálam az életkor nem meghatározó. Illetve, de! Elvárásom, hogy a másik töltse be a 18. évét.
9/12 anonim válasza:
50-es nagypapa vagyok és nem akarok fiatal fiút. Korombéli, vagy idősebb is tökéletesen megfelelne. Lehetőleg kisebb intim mérettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!