Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek biszex, meleg romával?
Igen.
Nagyon szeretem a roma srácokat. Ha aktív vagy és BP közeli akkor légyszi írj is rám.
29/passzív
Hogyne!
Soha meg nem valósuló álmom, hogy egy kipattintott cigánysráccal szxeljek egyet.
Olyan “durándai Pál” vagy az “ez a trinyó” srác féle tiszta izom, aki szereti mutogatni magát… persze tudom ezek aktívak (mint én ;) ) és nem is az én fajtám kell nekik, de jó szenvedélyes szexbirkózásban benne lennék egy ilyennel.
Sztem akkorát élveznék hogy ott kapnék szívinfarktust 😂
De ez csak egy jó kis prnófilm a fejemben, fantázia és az is marad.
17 vagyok még mindig :)
Elfelejtettem:
van egy vidéki roma srác akinek az instáját követem, persze nyilván heteró meg nem is ismer, de rakja kifele mindig az újabb pózolós képeit… Gyönyörű izmai vannak, egyszerűen felforr tőle a vérem, időnként rárántok a képeire és olyankor a párnába kell ordítsak annyira gcijó basdzus.
Szegény ha tudná 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!