Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan valakit akivel ki tudom próbálni milyen lánnyal szexelni? 22/N
Figyelt kérdés
Nem voltam még lánnyal de nagyon érdekel,szeretném magam kipróbálni hogy én kényeztetem ő meg élvezi. Vagyis ahogy olvastam én lennék a “férfi” szerepben.2024. ápr. 26. 09:15
11/16 anonim válasza:
Nekem írhatsz (de csak ha tényleg lány vagy)
24/N
12/16 anonim válasza:
Attól, hogy valaki biszexuális, még nem lesz házasságtörő. Ugyanolyan tulajdonság, mint hogy valaki balkezes vagy vörös hajú.
Ugyanúgy biszexuális nő maradok, ha majd lesz férjem és monogám párkapcsolatban élek vele, de akkor ennek már nem lesz jelentősége, mert megtaláltam, akire szükségem van.
13/16 anonim válasza:
#13 vagyok: Még valami: biszexuális nőként szűz vagyok és gyakorló keresztény.
De tiszteletben tartom azokat, akik máshogy gondolkodnak erről.
14/16 anonim válasza:
Ha esteleg lenne lány Gyor környékéről…. 29n
15/16 anonim válasza:
A Leszbikus kategóriában. Ha rád ír valaki, kérj tőle képet, a nicknevével és a mai dátummal a papíron.
16/16 anonim válasza:
Ha eleve lány nicknevvel ír, kár a karakterét…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!