Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok olyan fiúval aki korábban fiúval volt kapcsolatban?
És ha igen akkor ezt mikor "illik" elmondani?
Szeretnék elhívni egy lányt randira de félek hogy ez kizáró tényező nála
Kizárt dolog! Dntsd el melyik oldalon állsz! A tapasztalat, pont emiatt amit írsz, hogy a biszexek gyávák felvállalni többnyire ezért mert kibaxák őket.
Mindig ez van.Hosszú idő után, sok simliskedés, meg hazudozás után derül ki egy megcsalásnál, hogy valójában, az érintett nőt, másik bi f.szos partnerrel csalta meg. Legyen gerinced és legyél őszinte!
És ki az aki ezt elmondja? Meg mi köze hozzá ki kikkel volt előtte?
Engem nem érdekelne ha kiderülne a barátnőm volt nőkkel vagy sok éve 2 férfival buli után.
Ha velem van akkor ne lépjen félre ami persze vonatkozik rám is.
Én egynek se mondtam el hogy travikhoz jártam éveken át.
Amennyiben monogámiában tervezed a párkapcsolatot, szerintem sem KELL megmondanod. Én viszont úgy érezném, hogy bújkálok a partnerem előtt, előbb utóbb ez belülről emésztene, hogy a színfalat lát csak belőlem. Hosszútávon nem jó. Egy konzervatív ember esetén nem számítanék túl sok jóra, még akkor sem, ha kizárólag monogámiában képzelitek el a kapcsolatot. Azonban szerintem egy konzervatív ember mellett nem is érezheted magad jól, hiába a monogámia.
Amennyiben úgy érzed, hogy a párkapcsolatot nyitottan tudod elképzelni, azaz egy idő után ez téma lesz, akkor a kezdetén el kell mondanod szerintem, mert akkor vannak tiszta lapok. Az, hogy mi fér bele egy nyitott kapcsolatba, és mi nem, az kettőtök megállapodása. Ha ezt felhozod, mindenképpen tudnod kell, mik a vágyaid, amiről nem tudsz/akarsz lemondani semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!