Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy farok: Kinek milyen storyja van erről?
Egy visszahúzódó, csendes, tanárnak készulő haverom lepett meg nagyon egyszer.
Baráti társasággal rendszeresen jártunk a Balatonra nyaralni, sokadjára ő is velünk jött, de nem nagyon beszélt senkivel, csak ha kérdezték. Egyik nap hajnalban a többieknél korábban keltem fel, kimentem a ház elé és ő már kint ült a kerti hintában egy pólóban, meg boxeralsóban. Nem állt a farka, de látszott, hogy durva meretekkel van megáldva a srác. Gondoltam megemlítem neki, hogy nem láttam még ilyet, kis bátorítás miatt is, na meg csak egy kis beszélgetés okán is.
Mondtam neki, hogy "nem szoktam irigykedni" és mutattam a farkára, hirtelen nem is tudta mit mondjon. Mondtam neki, hogy ha most ekkora, el se tudom képzelni mekkora, ha áll. Zavarban volt azért az látszott. Beszélgettünk kicsit olyan témákról is ennek kapcsán, ami azt eredményezte, hogy elkezdett felállni a farka, amit próbált takargatni, de látszott, hogy durva a helyzet. Végül felállt és magát takargatva bement a közös fürdőbe. Bementem én is, mikor hallottam, hogy megy a zuhany, mert furdalt a kíváncsiság. Megvártam, hogy végezzen es amikor kilépett a zuhany alól, akkor láttam meg, hogy valójában mekkora van neki. Alkar méretű és vastagságú szörny :D
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!