Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lesz az első orál?
Függ a méretétől, a szád képességétől, az ápoltságától.
Aki kívánja, annak jó (ha ezek a tényezők rendben vannak)
A második, vagy harmadik csaj szopott le, amikor elkezdett érdekelni, mit éreznek a csajok egy fasszal a szájukban, mikor az tele lövi a szájukat. Az idő múlásával egyre erősebb lett a kíváncsiságom. Nem elégített ki a csajoktól kapott rövid válasz. Mert jó. Mert szeretem. Mert isteni, stb.
Hosszas vívódás után rászántam magam. Legugoltam a másik férfi elé. Ott ágaskodott a fasza az arcom előtt. Óvatosan a számba vettem. Kicsit furcsa volt érezni a számban a faszt, de ez az érzés hamar elmúlt. Élveztem, hogy a számmal kényeztetem, hogy kitölti a számat, és, hogy a végén remegve telelövi friss spermával, amit le is nyeltem. Nagy megkönnyebbülést éreztem, hogy meg mertem tenni, és élveztem. Amit bántam, az, az volt, hogy kb tíz évig vártam a bátortalanságom miatt erre a csodálatos dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!