Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok rólatok sejti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok rólatok sejti valaki a barátok közt, hogy biszexuálisak vagytok?

Figyelt kérdés
Én titkolom. Mindig para is van bennem nehogy lebukjak. Bár nem lényeges de mégis jobb ha nem. Pedig aktív vagyok...
2024. ápr. 9. 18:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
76%
Rólam nem tudják. Igazából nem titkolnám, ha a társaság nem lenne alapból homofób. Családon belül meg sohasem jött fel ez a téma és amúgy sem beszélgetünk olyan szexuális témákról, hogy vajon kivel mit csinálnék, ha nem volna feleségem.
2024. ápr. 11. 22:07
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor aki kifelé azt mutatja, hogy ő hogy utálja a melegeket, sokszor az a legmelegebb!, csak így leplezi, próbálja titokban tartani, hogy ez tulajdonképpen hozzá, igen csak közel álló dolog...

Sok ilyet ismerek!

És egyiknek-másiknak, a nagy melegellenesség ellenére volt már a farka a számban, stb...!, szóval, ez ilyen...

2024. ápr. 12. 07:51
 13/24 anonim ***** válasza:
Egy barátom tudta, csak nem sejtette. Jó is volt vele a szex.
2024. ápr. 12. 08:54
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

#12, én is így gondolom, de nálam ez inkább csak sejtés, nics rá tapasztalati bizonyírékom. De hogy került a szádba ilyen ember farka? Hogy kell elképzelni a folyamatot? Valahogy így?

"- A csapból is a b..i propaganda folyik, annyira gusztustalanok!

- Valóban azok, akarod, hogy lesz..jalak?

- Ja, miért is ne, tessék, kapd be."

Ha ez a téma, én inkább csak hallgatok. De magamtól eszembe se jutna felhozni a témát. Egyesek meg ha kell ha nem erről beszélnek. Ilyenkor én is arra gondolok, hogy nem tudják a saját gondolataikat, fantáziájukat elfogadni. Ezért kell hangoztatniuk, hogy ők mennyire melegellenesek, hogy saját magukat megnyugtassák?

Én is szívesen leszoptam volna már egy két ilyet, de nem tudom hogyan lehet eljutni a gyűlölködéstől a szopásig?

2024. ápr. 12. 10:16
 15/24 anonim ***** válasza:
Barátaim nem sejtik, senkinek nem hirdetem. Csak két barátnőm ismeri ezt az oldalamat.
2024. ápr. 12. 15:12
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem tudja senki, csak az a két fiú, akivel eddig együtt voltam.
2024. ápr. 13. 18:02
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt áruljátok már el, hogy ha ennyire titokban tartjátok, akkor hogyan jön össze mégis néha egy-egy kaland? Én is titokban tartom, nem is történik velem semmi érdekes. Mivel titkolom, így nyilván nem kezdek ki pasikkal, és ők se velem.
2024. ápr. 13. 18:19
 18/24 anonim ***** válasza:
76%

Válaszom a 17-esnek. Az első egy véletlen folytán történt meg,de előtte már a szimpátia megvolt,emberileg.

Egy utolsó csepp aztán átbillentette a mérleget :)

7-es vagyok

2024. ápr. 13. 18:28
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
OK, a véletleneket el tudom képzelni, de az emberek többsége a véletlenre élete végéig várhat.
2024. ápr. 13. 18:31
 20/24 anonim ***** válasza:

A véletlenek jobb eredményt hoznak, mint a tudatos ismerkedés,keresgélés..:)

Tapasztalat ez is !

7-es

2024. ápr. 13. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!