Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, lepődtetek már meg más pasi péniszén közös zuhanyzóban, öltözőben? Pl. nagy pénisz, lógós here, csupasz makk, farok piercing, fanszőr forma stb.
Figyelt kérdés
Tegnap voltam haverral uszodában, és zuhanyzásnál láttam először a farkát. Hatalmas volt neki, ernyedten 14-15 cm, csupasz makkal és nagy herékkel... nagyon meglepődtem, hogy viszonylag alacsony srácnak ekkora van...ápr. 8. 15:18
21/23 anonim válasza:
Az egyik hippicsaj vigyorgott a pénszemen. Uagyanis ötszörös a métereltérés a merev, illetve lankadt állapota között. Nem mondanám az enyémet hatalmasnak mereven, de lankadtan nagyon pici. Nos, amikor meglátta a csaj mereven, hát... :P Na, nem erre számított. Azt hitte, hogy nekem kicsi van. :))
Csak azt sokan elfelejtik: mereven értékelendő a méret, és nem lankadtan. :) Habár engem nem nagyon izgat ez a kérdéskör. A csaj reakciója annál érdekesebb volt. Látta landkadtan, aztán merven.
Nem hitt a szemének. Azt gondolta, optikai cslaódás. :)
22/23 anonim válasza:
Volt pár ilyen. Pozitív és negatív irányba is lepődtem meg, és okoztam is meglepetést
23/23 anonim válasza:
Egy strandon.Láttam a dudort.Egy idősebb pasi volt.Be indultam.Egy darabig
néztük egymást,aztán oda jött, dumcsi,randi,ámulat...a többi nem publikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!